Veckohoroskop 8-14 januari 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken

Väduren: Med massor av planeter i ditt karriärhus ligger din huvudsaklig fokus på dina ambitioner och dina avsikter i jobbet. Det är en tid för att rulla upp ärmarna och arbeta. En lycklig aspekt mellan Mars och Jupiter den 4-9 januari ger dig en chans att ta nya steg ekonomiskt, särskilt avseende pengar som du delar med någon annan såsom en partner eller bank/långivare.  Vädurar som önskar en graviditet är gynnade nu. Detox och viktminskning är också gynnat för den som vill göra verklighet av sådana nyhetslöften. Den 13 januari kan ett samtal eller ny mailkontakt leda till en bra jobbmöjlighet. Samtidigt kanske du överraskande känner ett stort behov av frihet i din relation. Varför inte ta en helg på egna äventyr?

Oxen: Du tycks lägga familjen åt sidan för att hålla fokus på jobbet. Trenden kommer faktiskt gälla för hela året. Anledningen är så många planeter i den övre delen av horoskopet och avsaknad av dem i familjezonen. Du kan dock förvänta dig härliga kärlekshändelser under året och särskilt den 8-10 januari. Singlar kan möta en person som verkligen andas äktenskapsmaterial. Stadgade kommer känna det som en ljuv vind blåst in över relationen. Mer harmoni! Du kan verkligen konsten att tala och övertyga andra den 13 januari. Påminn dig dock om att tala dig varm för något du verkligen önskar dig, inte för att hämnas med sluga ord om en kärlekspartner eller annan säger något du inte vill höra.

Tvillingarna: Med din egen styrare, Merkurius, i ditt kärlekshus till och med torsdagen den 11 januari, är du redo att agera i kärlek. Ring den du är intresserad av eller berätta för din stadgade partner vad du vill ha. Resultatet blir att det händer grejer, som du vill ha det, snabbare! I övrigt följ flödet i livet.

Den 4-9 kan en vision i jobbet eller för din hälsa peppa dig enormt. Våga tala från hjärtat kring den 13 januari.

Kräftan: Var noga med att återhämta dina krafter. Massor av planeter befinner sig i opposition till din Sol. Den 11 januari började du agera mer konkret i jobbet, detta efter mycket fokus på familj och nöjen. Många mingel och event kan dock ha varit jobbrelaterade. Nu är det dags att sätta dig vid skrivbordet och börja jobba med alla idéer och projekt du talar och nätverkat kring. Den 4-9 januari kommer du känna dig supermotiverad att sätta fart mot dina drömmar, eller en potentiell flirt. Om du önskar dig en graviditet är dessa dagar bra dagar att försöka på! Överraskande tankar den 13 januari gällande ditt kärleksliv kan få dig att fundera över vilka värderingar du och din kärlekspartner egentligen delar. Det tycks som att det är dags att ta ett viktigt beslut i antingen kärlek eller affärssamarbeten. Fundera noga innan du skriver på.

Lejonet: Med så många planeter i ditt arbets- och hälsohus är det möjligt att den vila du planerat eller önskat dig i samband med fullmånen den 2 januari får blandas upp med deadlines och planering i jobbet. En insikt kring ditt hem- och familjeliv, och dina känslomässiga reaktioner, renar dig 4-9 januari. Möjligen samtalar du med en partner om att sälja/köpa, flytta ihop eller separera. Ekonomiska möjligheter och jobb glädjer dig den 8-10 januari. Du planerar långsiktigt för ditt jobb och din hälsa den 13 januari. Samtidigt kanske du får balansera på en knivsegg för att försvara dina känslor i kärlekslivet och din rätt till integritet, utan att trampa din partner på tårna.

Jungfrun: Du tjänar pengar på sådant du tycker är roligt och drivs av att jobba med och för. Du lägger också ut pengar på nöjen mer än annat.

Mötet mellan Mars och Jupiter den 4-9 januari ger dig en flod av nyheter och kommunikation att ta hand om. Med ditt femte, flirtiga och nöjesbetonade hus aktiverat 8-10 januari lär mycket härligt hända avseende kärlek, kreativtet och/eller fertilitet. Nyheter och tankar kring den 13 januari kan få dig att undra om allt är som det ska i en relation. Något du inte visste om kan komma till din kännedom eller starka känslor kan plötsligt blossa upp.

Vågen: Alla former av samarbeten och dina vänner samt kontakter gynnar din ekonomi. Be om hjälp och du kommer få den! En kärlekspartner kan också visa sig hjälpsam och givmild om du har det tufft ekonomiskt. Pengar eller nyheter om pengar som är på väg till dig kommer den 8-10 januari. Den 13 januari väntar ett allvarligt samtal om hem, boende och familjeliv. Viss risk för drama finns så förbered dig redan i förväg för på att djupandas och inte springa iväg med hårda ord.

Skorpionen: Dagarna fram till och med den 11 januari gynnar att du får dina ekonomiska angelägenheter i ordning avseende lån, skulder, skatteplanering och testamenten men också gällande ekonomi som du delar med någon annan såsom en kärlekspartner. Efter den 11 januari sprudlar du av idéer och hanterar information som en riktig jonglör. Du är väldigt pigg på att berätta för världen vad du vill ha under dagarna 4-9 januari. Skriv inte under på den streckade linjen riktigt ännu dock och försök att lägga band på lusten att maila, ringa eller presentera en viktig idé den 13 januari. Vänta hellre tills nymånen den 17 januari.

Skytten: Du är motiverad i arbete och pengar och avseende ditt ägande samtidigt som du samlar krafter och fokuserar mycket på ditt familjeliv. När Jupiter, din styrare, skapar fina aspekter med Mars, den 4-9 januari är det som du får en kosmisk puff från ovan eller inre vägledning för att ta dig vidare från allt som stoppat dig eller gett dig oro eller sorg.

Du är redo att släppa och gå vidare nu. Pengar och en chans i jobbet kan dyka upp den 8-10 januari. Sälj dig inte för billigt! Den 13 januari är perfekt för att budgetplanera.

Stenbocken: Du har vackra Venus i ditt eget tecken. Din charm och din utstrålning är magisk. En klassisk aspekt för att träffa en ny kärlek om du är singel. Om du är stadgad lär din partner göra allt han/hon kan för att behålla dig vid sin sida. Du framstår som en riktig vinnare i dina nätverk under dagarna 4-9 januari. Teknik och innovativt tänkande ligger för dig. Under dagarna 8-10 kom dock särskilt ihåg att inte missbruka det förtroende folk har för dig. Den 13 januari är din expertis och erfarenhet särskilt imponerande. Men viss turbulens kan råda på hemmaplan eller med din familj. Har du varit för fokuserad på jobb på sistone?

Vattumannen: Det är en underbar tid för karriär, långsiktig planering och dina ambitioner i livet. Markera dagarna 4-9 januari som dagar då nya, spännande möjligheter kommer till dig. Din intuition är på topp den 8-10 januari. Starka känslor såsom svartsjuka eller hämndbegär kan också blossa upp i ditt kärleksliv. Använd dagarna kring den 13 januari till att sakligt försöka bena ut känslorna istället för att agera argt eller bittert. Eller försök att fokusera på något helt annat tills känslorna har lagt sig.

Fiskarna: Vänner och kontakter spelar en viktig roll för dig i ditt arbete fram till och med den 11 januari. Var inte rädd för att maila iväg en fråga eller be om en introduktion om du behöver det. Planera för en resa eller ta in nya perspektiv den 4-9 januari. Du kommer tala från hjärtat och inte smycka dina ord för att få sanningen att låta vackrare än vad den är- var beredd på konsekvenserna av detta!

En kärleksrelation med en vän eller kontakt kan blomma ut den 8-10 januari. Ni delar så mycket att det kan kännas som om det är ödet att ni fördes samman. Ditt engagemang i en klubb, förening eller organisation kan få dig att känna dig utsatt eller utanför den 13 januari. Säg vad du tycker och låt sedan saken vara. En kärlekspartner kan också kännas på ”lågt”, kritiskt humör. Avvakta några dagar istället för att gå igång på alla känslorna.