Kräftans prövningar

Saturnus och Pluto i det sjunde huset

Jag har fått flera kommentarer från Kräftor som tycker att det är kämpigt.

Med Saturnus i Kräftans sjunde hus sedan december 2017, där även transformationsplaneten, Pluto, befinner sig sedan 2008, är det möjligheter kontra trist ansvar som kan lägga sordin på tillvaron.

Saturnus i det sjunde huset, alias kärlekshus samt område för socialt liv och affärsrelationer, antyder att behovet av plikt och ansvar går före nöje, kul och kärlek. Med Saturnus här är det som att nära relationer sätts på ett test. De som är värda att behålla komma klara utmaningarna.

Kräftorna har haft Pluto i sitt sjunde hus sedan januari 2008 och under de gångna åren kan många Kräftor ha börjat om på nytt i kärleksliv men också socialt liv. Separationer och skilsmässor kan ha varit effekten av Plutos framfart.

Så, finns det fog för att vissa Kräftor/Kräftascendenter känner sig lite tilltufsade? Absolut! Men det bästa rådet är att anamma Plutos och Saturnus råd om att våga förändring och att sätta plikten före annat. Det finns fördelar och vinster med att göra den här ansträngningen.

Naturligtvis ser varje horoskop annorlunda ut och ett personligt horoskop är det som avslöjar var eller hur man har det tufft. Men, generellt, så är detta de tuffa aspekterna som i stort påverkar Kräftorna nu.

Merkurius i Kräftornas åttonde hus just nu antyder att det talas mycket om känslor, hemligheter, rädslor, begär och begravda känslor i familjelivet. Delad ekonomi kan likaså vara det som samtal och kommunikation cirkulerar kring. Det kan kännas svettigt men är en bra tid för att komma till rätta med sådant som inte känts bra.

Håll ut, inget varar för evigt och även detta är en övergående fas.

Kramar

Helena