Horoskop vecka 6, 2018

Planethändelser vecka 6, 2018

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 18/1- 10/2

Marshoroskop 26/1-17/3

Så här i förmörkelsetider, vi hade en månförmörkelse som påverkade oss 4 dagar +/- från och med den 31 januari och det väntar oss ytterligare en förmörkelse den 15 februari, kan det vara skönt att det inte händer så mycket i övrigt på stjärnhimlen.

I kölvattnet av vad vecka 5 gav oss för händelser och nyheter har vi troligen fortfarande att anpassa oss och landa i det som hände.

Under vecka 6 har vi tre planetmöten att hålla koll på:

Kärlek och partnerskap glittrar

På onsdagen den 7 februari möter Venus (kärlek, socialt liv, diplomati och harmoni) överraskningarnas planet, Uranus. De befinner sig i Vattumannen respektive Väduren på 25 grader. De bildar en sextil till varandra, en aspekt känd för att bringa möjligheter och goda nyheter. På onsdagen kan ett partnerskap i affärer såväl som i kärlek få ett rejält uppsving. En relation kan bli mer passionerad eller återfinna en harmoni som saknats. Det är verkligen en vacker dag för kärlek och allt som betonar samvaro med nära och kära eller ett affärssamarbete!

Venus in i Fiskarna

På lördagen den 10 februari flyttar Venus in i Fiskarnas tecken. Nu blir kärlek lika med vackra fantasier och en starkt helande och omtänksam känsla. Venus kommer stanna i Fiskarnas tecken till och med den 6 mars. Under de kommande veckorna kommer kärlekslivet att präglas av förståelse, förlåtelse och ingivelse. Spirituellt och en aning drömskt. Vackert, eller hur?

Kommande kärlekshoroskop

Som vanligt publicerar jag ett särskilt kärlekshoroskop för hur Venus-transiten i Fiskarna påverkar stjärntecknen. Ni får det i nästa vecka.

Solen och Jupiter i kvadraturPå lördagen den 10 februari befinner sig också Solen och Jupiter i en kvadratur. Solen som är livsgivande och fylld av värme kommer på kant med Jupiters optimism och tur.

De är planeterna är verkligen stjärnhimlens tungviktare. Maktspel och tjafs om pengar är två varianter som kan stå i centrum på lördagen. Om du har något viktigt att säga eller göra men bara möter motstånd, avvakta hellre än att ge dig i kast med ”en jätte” som du i alla fall inte kan besegra när ingen vill komma överens.

Imorgon, kl 08:00, väntar som vanligt veckohoroskopet för alla stjärntecken här på bloggen.

Ha en fortsatt härlig lördag och helg!

Kramar

Helena