Veckohoroskop 5/2-11/2

Veckohoroskop för alla stjärntecken

Väduren: Slår kärleken eller en flirt ned som en blixt i mitten av veckan? Markera den 7 februari som en spännande och härlig kärleksdag! Från och med den 10 februari är du ovanligt drömsk och villig att dela med dig av dina innersta tankar och känslor. Var noga med att inte lita för lätt på någon helt ny dock. Trenden håller i sig under de kommande veckorna. Solen/Jupiter-kvadraturen på lördagen den 10 februari varnar dig för att någon av dina mer ytligt bekanta eller sociala nätverk kan ge dig en kamp om pengar eller vill mäta styrka med dig. Du är smartare än att anta utmaningen. Ligg lågt.

Oxen: Hastiga nyheter om din karriär eller nya tankar avseende dina egna framtidsplaner kan dominera den 7 februari. Kanske håller du det en aning för dig själv till en början. Från och med den 10 februari kommer du att njuta av kärlek och flirt på ett mycket mer platoniskt sätt. Du är en fri varelse och kommer inte vilja stoppas. En vän kan attrahera dig under kommande veckor. Tanken på att blir mer självständig i förhållande till din kärlekspartner kanske gör att ni gör saker mer separat för att sedan mötas upp och berätta om vad ni hittat på. Solen/Jupiter-kvadraturen den 10 februari: var noga med att rätta eventuella misstag om du inte sagt hela sanningen till någon. Annars kan det bita dig i svansen den här dagen!

Tvillingarna: En resa eller tankar på att studera något nytt kan ge dig stor glädje den 7 februari och kanske också förgylla ditt kärleksliv på samma gång. Den 10 februari går du in i en fas där du vill tänka långsiktig i kärlekslivet. Vart leder den här relationen? Har den allt jag önskar inför framtiden? Kvadraturen mellan Solen och Jupiter den 10 februari kan tillfälligt ge dig lite hicka när det gäller några petiga detaljer på jobb, i studier eller när du reser.

Kräftan: Karriären, delad ekonomi och kärlek- den 7 februari kan du få en härlig överraskning som ger dig det du drömt om. Ditt kärleksliv går in i en fas, från och med den 10 februari, när du blir mer intresserad av att se, uppleva och lära dig tillsammans med en stadigvarande partner. Singlar kan falla som furor för en ny person samtidigt som ni reser eller studerar. Personen ifråga kan vara advokat, författare, coach eller född i ett annat land. Det är känslan av att personen har så mycket att lära dig som gör hen så intressant. Trenden håller i sig i flera veckor framöver. Kvadraturen mellan Solen och Jupiter den 10 februari kan samtidigt få dig väldigt modig och ”gå-på-ig” i kärlekslivet. Lugna dig en aning. En person som är för på är aldrig särskilt attraktiv.

Lejonet: Ett intressant erbjudande inom publishing eller att ingå ett samarbete inom juridik, undervisning eller entreprenörskap kan glädja dig den 7 februari. Kärlekslivet välsignas också av att du/ni talar om nya, långsiktiga planer. Planer på en resa eller annat (sportigt) äventyr tillsammans? Ansvar i hem och familjeliv kan väga tungt på dig den 9-10 februari. Undvik att tjafsa. Om några dagar blir saken lättare att prata om. Ditt kärleksliv kommer präglas av en transformationskänsla under veckorna efter den 10 februari. Dags att bestämma dig- ska du vara med på tåget eller inte? Känslorna kan svalla rejält, både i passionerad riktning eller motsatt under kommande veckor.

Jungfrun: Kärleksplaneten och överraskningarnas planet får kontakt den 7 februari och knyter samman dina vardagliga rutiner, jobb, träning, vardagsmåsten, med passion och intensitet. Springer du in i en flirt när du motionerar, är på jobbet eller ute och handlar mat? Den 10 februari flyttar Venus in i ditt kärlekshus och harmonin hittar in i ditt hjärta. Kärlek hamnar före maktspel eller en vilja att ha rätt i principfrågor.

Singlar kan träffa någon som känns som någon som uppfyller alla krav. Trenden håller i sig under de kommande veckorna. Lördagen den 10 februari äger en kvadratur rum mellan Solen och Jupiter.Undvik att spänna musklerna inför de som redan är på din sida. Du behöver inte ingripa eller ge råd i en situation bara för att du får reda på något nytt. Lyssna stilla men varken ge eller ta emot avgörande råd.

Vågen: Ditt kärleksliv kan få sig en puff uppåt på onsdagen den 7 februari. Ditt femte flirtiga hus aktiveras samtidigt som ditt seriösa kärlekshus. Mer spänning i ett rådande förhållande eller chansen att träffa en ny partner? När din styrare Venus flyttar in i Fiskarna den 10 februari kanske du drabbas av en lust att skapa ordning och reda tillsammans med en partner. Under de kommande veckorna kan ett gemensamt träningsmål driva stadgade eller målmedvetna steg tas mot att en gång för alla rensa ut hemmet på allt som inte längre behövs. Singlar kan möta en kärlek när de tar hand om sin hälsa såsom vid träning eller hos läkare/terapeut/hälsokostbutik. På lördagen den 10 februari kommer Solen och Jupiter på kant med varandra. Skoj kontra sunda värderingar hamnar i korselden. Kanske måste du hitta på något sätt för att få jobb och plikter att kännas lite mer färggranna eller kreativa än de är.

Skorpionen: Du har fullt upp med att tänka på pengar, inkomster och att jaga ikapp på jobbet. Onsdagen den 7 februari kan bli ett välkommet avbrott då en kul händelse i ditt hem eller på ditt arbete får dig att tänka på lite mer kalas och socialt liv, och kanske också kärlek, än bara dina plikter. Från och med lördagen den 10 februari kommer Venus besöka ditt femte hus och under de kommande veckorna kommer ditt kärleksliv präglas av mer fjärilar i magen, flirtar och nyförälskelsekänslan.

Med kvadraturen mellan Solen och Jupiter den 10 februari kommer du troligen inte backa en millimenter på dina krav eller förväntningar av en partner eller i familjelivet. Dina ord kanske skrämmer en aning men du känner att du är sann mot dig själv i alla fall.

Skytten: Du känner nog att du har kraften med dig. Sedan den 26 januari har du Mars i ditt eget tecken och det händer mycket i ditt liv. Möjligheter öppnar sig för dig vart du än vänder dig. Ge järnet mot dina mål nu och fram till och med den 17 mars! Positiva besked gällande en kurs eller kreativt/skapande projekt kan få dig extra uppåt den 7 februari. När Venus på lördagen den 10 februari flyttar in i ditt fjärde hus blir ditt familjeliv mer känslosamt och harmoniskt. Dags att prata om att flytta ihop? Skaffa barn eller köpa nytt hem? Eller att läka gamla sår och lämna minnen som bara gör ont? Trenden håller i sig under de kommande veckorna. På lördagen den 10 februari äger en kvadratur rum mellan din styrare, Jupiter, och Solen. Nyheter, mail, sms eller samtal kan kännas en aning oklara. Finns det en dold agenda bakom orden eller det de uttrycker? Saknar du glasklara svar- backa!

Stenbocken: Du har fullt upp med att hitta en balans i ditt liv och få en chans till återhämtning. Anledningen är Mars besök i ditt tolfte återhämtande hus nu och fram till och med den 17 mars. Nyheter om pengar eller en fastighet/boende/familjeärende kan glädja dig den 7 februari. Venus flyttar in i ditt tredje hus den 10 februari. Under de kommande veckorna kommer ditt sociala liv, och dina kärleksmöjligheter, att öka markant i ditt närområde. Flirt med en granne? Mer sammankomster med grannar eller syskon? Om du ger dig iväg på en kurs eller kortare resa kan den också ge dig chansen att träffa någon som du klickar med, om du är singel.

Stadgade kommer tala klart och tydligt med varandra. Dina värderingar kontra riktningen i ett team där du är med kan ge dig huvudbry den 9-10 februari. Plötsligt kan det kännas som att du inte alls arbetar i samma riktning som ditt arbetslag. Avvakta, det kommer klarna om några dagar.

Vattumannen: Kul nyheter, i enlighet med dina önskemål, väntar dig den 7 februari. Kanske har de att göra med en utbildning, kortare resa eller kommunikationsprojekt. När Venus flyttar in ditt andra hus den 10 februari kommer materiell trygghet och lugn bli viktigare än någonsin för dig. Under de kommande veckorna kanske du unnar dig lite mer lyx än vanligt och ger uttryck för vikten av att dina behov i en relation verkligen uppfylls. Ett jobberbjudande eller chans att lägga om din livsplanering kan komma till dig den 9-10 februari. Du tycks tveksam. Varför då?

Fiskarna: Mars sveper genom ditt tionde hus och ger dig massor att göra på jobbet och med att planera framåt. Du tycks använda dig av devisen ”med både livrem och hängslen är jag bäst rustad inför framtida utmaningar”. Denna trend fortgår till och med mitten av mars, Och, lyckliga du! Den 10 februari flyttar Venus in i ditt eget tecken. Under de kommande veckorna är det du som drar till dig flest uppskattande blickar! Du kommer känna dig mer tillfreds och troligen satsa på lite extra snygga kläder när du ger dig ut. Helt rätt! Venus i ditt första hus är ett klassiskt tecken på att kärleken kan slå till! Om du befinner dig i en relation kommer din kärlek göra allt för att du ska känna dig nöjd och glad. Det är bara att njuta! Andras åsikter kan verka lite skrämmande, och överdrivna, den 10 februari. Hälften av det som sägs kanske inte ens är sant. Undvik att svara med samma mynt utan håll dig till sanningen.