Horoskop vecka 7, 2018

Planethändelser vecka 7

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 10/2-6/3

Marshoroskop 26/1-17/3

Alla Hjärtans Dag!

Det blir en glad Alla Hjärtans Dag i år! Solen, styrare av livsgläjde och kärlek, förenar sig med Uranus i en vacker sextil den 14/2 och överraskningar är att vänta!

Dagen därpå, den 15/2 äger en solfömörkelse rum i Vattumannens tecken och betoningen på samvaro med andra lyser starkast på stjärnhimlen. Detta smittar av sig på Alla Hjärtans Dag! Kärleksplaneten Venus i helande Fiskarna skänker en glans av omtanke och osjälviskhet. Det kommer bli vackert!

Kärleken kommer, som det heter i sångerna värld!

Solförmörkelse/nymånehoroskop

Som vanligt kommer ett horoskop för hur stjärntecknen påverkas av solförmörkelsen den 15/2 som betonar allt som är vi, kontra jag (det var mer aktuellt i samband med månförmörkelsen den 31/1).

Den här förmörkelsen kommer föra med sig mycket oväntat. Merkurius, budbäraren av nyheter, befinner sig i konjunktion med Uranus. Hastiga nyheter väntar och med Uranus är allt en enda stor överraskning. Man vet aldrigt riktigt vad planeten kastar fram.

Med en förmörkelse, som ser till att snabba på händelser, i Vattumannen är vi inriktade på samarbeten och vi-känsla, något som bådar mycket gott för både vänskap, samarbeten och kärlek. Möjligheter och nyheter om vägar att ta oss vidare i Vattumannens namn (samarbeten, organisationer, klubbar, nätverk, teknik, forskning och livsdrömmar) väntar oss från och med den 15/2 och de kommande veckorna.

Dubbelkolla idéer

Vi kan få rena rama snilleblixtarna på lördagen den 17/2, men lugn i stormen! Solen och Merkurius befinner sig i en utmärkt konjunktion vilket ger oss goda idéer och många bollar i luften. Dock befinner sig Neptunus och Mars i en kvadratur på samma dag. Fakta och tankar kan bli oklara eller något avgörande kanske höljs i mörker. Ligg lågt och låt tankarna gå i malkvarnen i några dagar till. I vecka 8 kommer en utmärkt dag för att agera såsom att skicka iväg en ansöka eller skriva under ett avtal eller kontrakt.

Merkurius in i Fiskarna

På söndagen den 18/2 flyttar Merkurius in i Fiskarnas tecken. Ännu mera fart avseende Fiskarnas fina, omvårdande energier. Nu kommer vi kommunicera, läsa, lära och samtala med kraft om kreativitet, fantasi, omtänksamhet. Vackert, vackert!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Till följd av sjukdom är ”först till kvarn på måndagar” den 12/2 uppskjutet till måndagen den 19/2.