Veckohoroskop 19/2-25/2

Veckohoroskop för alla stjärntecken

Väduren: Har du huvudet fullt av tankarna på ett samarbete eller att lära dig mer om digitala medier? Solförmörkelsen den 15/2 kan ha gett dig nyheter och en chans till utveckling inom dessa områden nu och under de kommande dagarna. Du är fylld av kärlek och starka känslor, nästan utomvärldsligt, den 21/2. Håll inte tillbaka dina känslor! Söndagen den 25/2 tar du upp en viktig fråga i en kärleksrelation eller med någon närstående. Fakta kan verka så förvirrande under lördagen och söndagen att det är bättre att du lyssnar till din intuition än vad du får höra talas eller läser om.

Oxen: Det är möjligt att du satte ett viktigt mål i samband med förmörkelsen den 15/2 eller att en händelse i ditt jobb gjorde att en ny karriärresa precis startat. Fortsätt att sikta på att arbeta för din nya plan. Om cirka ett halvår ser du resultatet av det du startar nu. Du kanske överrumplas i kärlek den 21/2. Stora känslor bubblar upp och om du är singel är det inte helt omöjligt att den nya personen är en vän som plötsligt ser väldigt attraktiv ut i dina ögon. Dating på Tinder kan också ge en fullträff. Satsa på att göra gott för andra på söndagen den 25/2. Hoppa över att lyssna till ”vad alla andra säger”. Endast hälften tycks vara sant.

Tvillingarna: I förra veckan kan förmörkelsen den 15/2 ha lett till att du funderat mycket på en resa, juridiskt ärende eller att studera. Nyheter om dessa frågor kan fortsatt dyka upp under veckan. På onsdagen den 21/2 kanske du sveps med i en känsla av att planera stort för dig och en kärlekspartner. Men, vänta lite. Blir det inte lite för mycket, för snabbt? Njut av det som är just nu istället! Under helgen, använd din förmåga att visualisera det du vill uppnå i jobbet.

Kanske låta dig inspireras på hemsidan för The Secret? I kärlek kan du hastigt bli arg som ett bi den 25/2. Anledningen kan vara att du känner dig trängd eller tvungen att planera för något som du inte vet om du vill.

Kräftan: Pengar (skatter, skulder, investeringar, bidrag, lån) och gemensam ekonomi blev en väldigt viktig fråga för dig i samband med förmörkelsen den 15/2. Din planering av frågan fortsätter och kan även ge dig nyheter och möjligheter under veckan. I ditt kärleksliv lockas du av tankar på en resa eller ett nytt äventyr. På onsdagen den 21/2 kanske du surfar som en tok på semesterparadis eller läser en köpguide för ett hem i solen. Risken finns för att du på söndagen den 25/2 är lite för kritisk mot en kärlek eller dina närmaste. Hur perfekt är du själv?

Lejonet: Ett mycket intressant samarbete i affärer kan dyka upp snart! Förmörkelsen den 15/2 lös upp ditt sjunde hus och gav dig en nystartschans både i kärlek och arbete. Kanske känner du att du måste offra en viss del av din självständighet till förmån för ”gruppen” men det kommer vara värt det! Det är Fifty Shades of Grey-vibbar kring den 21/2. En hemlig romans eller het passion kan få dig att känna dig överväldigad. Faller du pladask i kärlek eller lockas du bara av ett one-night-stand? Tar du ett steg framåt, kan du aldrig gå tillbaka, om du funderar på att göra något bakom ryggen på någon annan… På söndagen den 25/2 kopplar du på din intution och dina nattliga drömmar. Ingen anledning till oro- allt är inte som det verkar!

Jungfrun: Under de kommande veckorna kan du bli mer effektiv eller organiserad eller, alternativt, hitta en drömanställd eller assistent. Du är lika kärleksfull som en tvättäkta romantiskt film på onsdagen den 21/2.

Du är idealist och ser bara möjligheter och kärlek- berätta för din kärlek om allt vackert du känner! Till helgen kan svartsjuka hastigt blomma ut. Det blåser över snabbt. Bäst använder du helgen till att visualisera och fokusera på hur du vill att kärlekslivet ska utveckla sig framöver.

Vågen: Ditt kärleksliv fick rejäl energi i samband med solförmörkelsen den 15/2. En ny romans för singlar eller ett glädjande besked om graviditet för stadgade är möjligt under kommande veckor. Generellt utlovas en nystart i kärlek, kreativitet och fertilitet. På onsdagen den 21/2 motiveras du av tidseffektivitet och kavlar upp ärmarna för att få mycket gjort. Du är också mer generös och hjälpsam mot din partner. Till helgen kan städ- och organisationsivern ta över. Dags att praktisera Feng-Shui och få ditt hem eller ditt dagliga arbetssätt att bli bättre.

Skorpionen: Solförmörkelsen den 15/2 var startskottet för förändringar inom fastigheter/boende och familjeärenden. Köpa, sälja eller hyra ut en bostad kan bli aktuellt nu och under kommande månader. På onsdagen den 21/2 kan du bli helt uppslukad i kärlek. Det kan bli en aning, eh, för mycket, för en partner. Så kom ihåg att inte säga och demonstrera din kärlek precis hela tiden. Singlar kan falla pladask för en ny person. Kommunikationen mellan dig och en kärlek kan gnissla en aning kring den 25/2. Alternativt kan du ”känna” något som är på gång mellan dig och en kärlek. En dröm en magkänska eller din intution talar till dig. Temat för samtal i kärlek tycks uppkomma när du försöker hitta en balans mellan attraktion och dina värderingar. Är du så attraherad men personen så helt tvärtemot det du trodde att du sökte?

Skytten: Du mailar, brainstormar och skickar ut ansökningar till kurser och jobb. Solförmörkelsen den 15/2 satte fart på nyheterna och mailen! Under kommande veckor kan du få snabba besked om arbete eller möjlighet till möten och intervjuer.

Om du söker efter någon/ett företag att samarbeta med kan du finna de rätta nu. Släpp ner alla försvarsmekanismer i kärlek och känslor den 21/2. Var ärlig med det du önskar dig en relation med dina närmaste och vad du behöver för att känna dig trygg och glad i ditt hem och med din familj. Helgen präglas av en aning överdos i känslor och oklarhetrisk. Gör det bästa av energierna och satsa på att konsumera vackra kärleksfilmer snarare än att ta viktiga beslut i ditt eget liv. Det du känner nu kanske inte har riktigt med hela sanningen och verkligheten att göra.

Stenbocken: Nyheter om din inkomst eller det du äger kan ge dig nyheter under veckan. Solfömörkelsen den 15/2 gav dig en nystartschans inom området för ekonomi och värdet av ditt arbete. Processen kommer fortgå under de kommande sex månaderna. Gå på date eller ta med dig din kärlek ut för en härlig kväll på onsdagen den 21/2. Venus och Neptunus i ditt kommunikativa tredje hus gör onsdagen till en perfekt dag för att klart, tydligt och varmt uttrycka dina känslor. Använd helgens inspirerande energier till att göra något kreativt eller för att läsa eller se en film. När det gäller kärlek gör du dock klokt i att inte säga mer än nödvändigt under helgen. Det kan bli som att tända på en krutdurk.

Vattumannen: Du befinner dig i en personlig nystartsprocess. Solförmörkelsen den 15/2 fick dig att fråga dig själv: Vad vill jag framöver? Summera dina mål och välj lämplig plan för att lyckas nå ditt mål under de kommande sex månaderna. Ge dig själv lite extra lyx och förmåner på onsdagen den 21/2. Självkärlek är attraktivt och får dig att må toppen, singel eller stadgad. En viss rastlöshet kan leta sig in i ditt liv till helgen, den 25/2.

Om du befinner dig i en relation kan friheten locka. Om du är singel kan du i tanken pendla mellan att vara ”ensam och nöjd” samt ”trött på att vara ensam”. Det finns risk för att du klickar hem något dyrt och fint som tröst. Varning för överskridande av budget!

Fiskarna: Du haft haft fokus på det förgångna, minnen, läkande och återhämtning sedan solförmörkelsen den 15/2. Du kan fortsatt få nyheter avseende de här områdena i ditt liv under veckan. På onsdagen den 21/2 kan du känna dig särskilt positiv och uppåt. Allt är möjligt, vackert och skönt. Njut av kärlek och/eller varma relationer med dina närmaste. Använd helgens fina inspirerande energier till att skapa, drömma eller visualisera. Undvik alla former av formella beslut. Följ din berömda intuition och gör som ditt hjärta säger.