Fina aspekter idag!

Venus konjunktion Neptunus och Merkurius sextil Saturnus

Igår skrev jag om den kommande turdagen i mars. Men idag är det det inte så dåliga vibbar i luften heller. Eller rättare sagt, de är mycket fina! Jag lägger upp det här inlägget i ottan för att ni ska bära med er aspekternas budskap i tankarna.

Det är en underbar dag för kärlek tack vare mötet mellan Venus och Neptunus i Fiskarnas tecken, 14 grader. För er som har en stadig kärlek eller precis börjat träffa någon så är det en perfekt dag för att få till en sådan där känslomässigt 5-stjärnig middag elller träff. För er som är singlar kan den här dagen också bjuda på något vackert, Det behöver ju inte vara ett möte med en ny intressant person, utan även kloka insikter och känslor om kärlekslivet. För att inte tala om hur toppen Venus och Neptunus är för att unna sig lite extra egentid för återhämtning och lyx!

Vi har även ett till planetmöte och även det är fint: Merkurius ( i Fiskarna) sextil (möjligheter) Saturnus ( i Stenbocken), 7 grader. Den ultimata kontrakt/avtal/ansöknings-aspekten. Det vi startar med den här energin lovar varaktighet och en struktur som håller för en längre tid. Något som behöver skickas iväg? En jobbansökan du gått och funderat över om du ska skicka eller inte? En kurs? Avtal som ligger och väntar på att skrivas på? Idag är dagen för att lyckas!

Det känns som att det kan bli en riktigt bra dag! Kommentera och berätta gärna vad som händer er eller vad ni gör.

Glad onsdag!

Kramar

Helena