Horoskop vecka 9, 2018

Planethändelser vecka 9

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 10/2-6/3

Marshoroskop 26/1-17/3

Kärlek i luften!

Vecka 9 kan verkligen benämnas som en vecka där kärleken hamnar högst på agendan. Det börjar redan på tisdagen den 27/2. Venus, kärlekens planet, möter då Pluto, på 21 grader. Pluto är förknippad med passion och superintensitet så det här kan ge en riktig puff till kärlekslivet och relationer. Pluto brukar bjuda på djuplodande upplevelser som att kasta allt och bara hoppa rakt i armarna på en kärlek, även om man är rädd för att bli sviken. Eller satsa på att ta ytterligare steg närmare varandra såsom att bestämma sig för att flytta ihop, köpa något tillsammans eller försöka bli gravida. Venus och Pluto kommer ge oss en större känsla av närhet och mer passion. Härligt!

Upptakten till fullmånen- i kärlekens tecken

På torsdagen den 1/3 möter Venus istället Jupiter. De här två planeterna är även kallade för den lilla respektive stora lyckan. Med Venus i Fiskarna och Jupiter i passionerade Skorpionen är det en romantisk tid som inleds. Nu tycks det som att framtiden ligger redo och vi behöver bara dra upp riktlinjerna för vad vi önskar genomföra. Det här mötet äger rum på torsdagen men kan kännas av redan i samband med tisdagen den 27/2. De här mötena leder oss till fullmånen den 2/3 som också präglas av kärlek. Ni ser nu varför veckan kan kallas för en riktig kärleksvecka!

Smart!Torsdagen den 1/3 bjuder även på ett möte mellan Merkurius och Pluto. Den aspekt som äger rum är en sextil vilket antyder möjligheter och nyheter. Med smarta och kommunikativa Merkurius i kontakt med listige, sanningsgrävande och hemligheternas planet så kan efterforskningar ge resultat idag. Sanningen om en situation vi inte förstått oss på kan visa sig, om vi letar. Om vi har någon annan mental nöt att knäcka är det likaså en bra dag att sätta sig ned och fundera.

Det är rena rama deckaraspekterna kring torsdagen! Vi blir listiga och smarta nog för att hitta svaret på våra frågor eller lösa knepiga problem.

Fullmånen i jungfrun

På fredagen den 2/3 är det fullmåne i Jungfruns tecken. Och även den här fullmånen påverkas av de fina kärleksvibbarna i luften. Jupiter skapar en fin aspekt till styraren av fullmånen, Merkurius. Och eftersom Jupiter skapar en sextil till Venus som i sin tur är på gott humör med Pluto… Ja, ni förstår: Kärlek! Jungfruns tecken är ju det som mest förknippas med ordning, reda, hälsa, träning, plikt och service men nu sveper kärlek in över det hela också. Det är en mycket fin fullmåne och en tid då nya kärleksrelationer kan inledas eller bli än finare. Fullmånens energier kommer vara med oss +/- 4 dagar från och med den 2/3.

Jag publicerar som vanligt ett horoskop för hur samtliga stjärntecken påverkas i samband med fullmånen.

Resor och kommunikation också gynnat

På fredagen den 2/3 kommer Merkurius och Jupiter, som befinner sig i en vacker trigon till varandra, också ge oss möjligheter avseende resor och kommunikation. Behöver du sätta dig ned och skriva en ansökan, fila på en bokidé eller ett föredrag? Gör det i sådana fall på lördagen. Vi är snabbtänkta och smarta. Om du är på shoppinghumör kan du med fördel använda dagen till att praktisera ”skamlösa bud”. Merkurius är smart och snabb i munnen så några genomtänkta kommenterarer kring en vara du vill köpa kan leda till att du får den till nedsatt pris.

Solen konjunktion NeptunusSöndagen den 4/3 är en fantastisk dag för att hänge dig åt din fantasi eller ditt inre liv. Solen och Neptunus möts på den 14:e graden i Fiskarnas tecken. Allt ljus på inlevelseförmåga, drömmar, omvårdnad, andlighet, spirituella meddelanden, seanser och sagor. Använd söndagen till att skapa en visionboard över mål du vill uppnå eller för att använda din kreativitet och fantasi på alla sätt du kan.

Om du behöver något extra vackert på foto eller film så kan söndagen bli dagen då du känner att du blir riktigt nöjd. Upplevelser av dans och musik kan kännas närmast magiskt inspirerade, antingen de produceras den här dagen, eller upplevs genom att gå på teater, bio eller konsert.

Imorgon klockan 08:00 finner ni veckohoroskopen för alla stjärntecken här på bloggen.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena