Veckohoroskop 26/2-4/3

Veckohoroskop för alla stjärntecken

Väduren: Varning för alldeles för mycket snack och för liten verkstad den 28/2. Om någon säger att den ska göra något- tro det när du ser det! Kärlekslivet kommer ge dig massor av glädje den här veckan. Tro, önska och få det du vill ha i kärlek vore en bra sammanfattning. Både tisdagen samt torsdagen antyder att en närmast karmisk känsla letar sig in i ditt kärleksliv. Om du är singel, ha tillit till att kärleken väntar. I den kommande veckan är det du som välsignas med flera veckor av kärleksmöjligheter och en härlig känsla. Vid fullmånen den 2/3 funderar du över hur du bättre kan organisera dig för att bli mer effektiv och hälsosam på jobb och avseende hälsa. Söndagen den 4/3 är du redo att berätta och dela dina innersta känslor med en partner. Kanske till och med hemligheter som du aldrig berättat för någon annan. Ta dock lite lätt på vad andra säger så att du inte sveps med av känslan och glömmer verkligheten på vägen.

Oxen: Veckan präglas av möjligheter i kärlek. Markera tisdagen och torsdagen som dagar då känslorna kan bli stora. Miljön för all hjärtklappning kan mycket väl vara ett möte med någon bekant eller via en grupp eller event. Utlänningar attraherar dig också. Möjligen är det när du mycket ärligt ger uttryck för dina åsikter som ni får kontakt. Den 28/2 kanske du och en vän inte kommer överens. Ta tjuren vid hornen och ta upp det som stör dig så att ni kan klara ut det. Fullmånen den 2/3 markerar starten eller avslutet av en intensiv kärleksaffär eller en kreativ satsning som du verkligen brinner för. Fertilitet/graviditet är, alternativt, något annat som kan ge dig nyheter.

Tvillingarna: Du kan känna dig lockad att säga ja i affärspartnerskap, jobb eller en affärsöverenskommelse den 28/2.

Men, lugna dig lite! Motsvarar verkligen erbjudandet det du är värd? Pausa och tänk lite till. Hålla dina ögon öppna på jobb eller konferenser och möten. Kärleken hänger i luften kring ditt arbete, särskilt på tisdagen och torsdagen. Stadgade känner lugn och trygghet och kan tala om allt. Du uppmärksammar ditt behov av känslomässig trygghet, din familj och hur du bor i samband med fullmånen den 2/3. Ett viktigt beslut väntar. Använd helgen till att tala om långsiktiga mål, med en partner i kärlek eller affärer, alternativt med dina nära och kära.

Kräftan: Var försiktigt så att du inte lovar mer än du kan hålla på onsdagen den 28/2. Be om lite betänketid för att försäkra dig om att du hinner, orkar, kan leverera det du är på vippen att säga ja till. Den här veckan har du allt att vinna i kärlek genom att tala öppet och ärligt om vad du önskar och anser om relationen. Singlar kan finna en ny kärlek genom att gå med på att låta vänner sköta kärleksmatchningen. Vid fullmånen den 2/3 tänker du på hur du kan bli smartare, mer effektiv och därmed också hälsosammare i sättet du uttrycker dig, lär dig och kommunicerar. Kanske tar du ett viktigt beslut om köp/sälj eller en vänskap. Ditt kärleksliv kan ligga till grund för ditt beslut.

Lejonet: Du kan lockas att ta för snabba steg i en kreativ satsning eller gällande något som du känner väldigt starkt för i ditt liv, såsom en hobby eller hjärteprojekt. Den 28/2 kanske du förhastar dig och tror att du har allt klart för dig. Vänta ett tag till innan du bestämmer dig!  Annars är det en stark känslovecka, fylld av möjligheter till passion, hemligheter och åtrå. Det blir svårt för dig att hålla tillbaka känslorna! Om du lyckas se sval ut under veckan är det söndagen den 4/3 som får dig att ge dig hän totalt.

Du kommer känna dig bekväm i att tala från hjärtat eller ge dig in i en ny passionerad relation. Fullmånen den 2/3 ger dig en chans att börja om avseende ekonomin: en ny inkomst, en förhöjd lön eller chansen att öka värdet på sådant du äger väntar. Nu flyter ekonomin!

Jungfrun: Någonting i ditt hem och familjeliv kontra dina närmaste relationer hamnar i stress den 28/2. Istället för att försöka tänka ut en lösning, släpp det hela ett tag! Då kommer klarhet och andra perspektiv. Kärleksvibbarna under veckan, särskilt på tisdagen och torsdagen, ger harmoni och en kärleksfull känsla till ord, både dina och andras. Det kan bli en vacker vecka för att tala med din kärlek eller en ny person. Vänner kan också introducera singlar för en person som verkar perfekt. Håll ögonen öppna i grannskapet, kärleksmöjligheter finns nära din bostad just nu. Fullmånen den 2/3 kan ge dig en personlig bekräftelse på att du lyckats nå de mål du satte för ett halvår sedan.

Vågen: Du kan behöva ta ett steg tillbaka och fundera över en köp/sälj-situation eller kommunikations/studieärende den 28/2. Din plan behöver mer tid och planering för att lyckas. Alternativt är det en relation till en vän, möjligen boende i ditt grannskap, som behöver övervägas lite mer noggrannt.  Skvaller du hör kanske inte alls har så mycket att göra med sanningen som du först befarar. Du och en kärlek kan skapa en känsla av att vara ett vinnande team som tacklar alla utmaningar med list och snabbhet den här veckan. Ni hittar en väg som fungerar för alla och det lugnar dig. Singlar: håll koll på vilka som tränar, dricker gröna smoothies eller tar hand om sin hälsa på samma ställen som du. Någon ny intressant person kan vänta dig i dessa miljöer. Fullmånen den 2/3 äger rum i ditt tolfte hus.

Dags för återhämtning och en känsla av lugn efter tal om pengar/ägande med en kärlek. En process som pågått det senaste halvåret kräver att du vilar upp dig, läker och/eller förlåter det som varit.

Skorpionen: Du tänker stort den 28/2. För stort kanske! Din kreativa vision är fantastisk och du tycks redo att spela alla dina marker. Men, ta det lugnt, det kanske inte är värt satsningen. Den här veckan kan bli väldigt passionerad för din del! En partner tycks redo att uppfylla alla dina önskningar. Singlar kan få fler än en inviter och har lätt för att få den ni önskar. Se särskilt vad som händer på tisdagen samt torsdagen. Fullmånen den 2/3 ger dig avgörande nyheter om ett samarbete. Något du arbetat för eller hoppats på det senaste halvåret är redo för nästa steg.

Skytten: Du vill och du önskar- ta det varligt så att du inte framstår som en kall och beräknande person som bara tänker på dig själv den 28/2. Särskilt när det gäller tal om ditt hem eller din familj. Kärleksvibbarna den 1/3 ger dig chansen att våga ta ett emotionellt språng mot det du önskar. Om du befinner dig i en relation är du redo att visa dina innersta känslor och rädslor. Singlar kan känna att det är dags att börja leta efter kärleken på allvar. Vid fullmånen den 2/3 når du en viktig punkt i ditt arbetsliv. Nu får du en chans att visa det du arbetat för det senaste halvåret och kanske ta ett steg upp i karriärstegen. Icke-yrkesarbetande kan, alternativt, nå ett mål som ni haft i sikte sedan 6 månader tillbaka. Dina planer för framtiden hamnar i fokus. Behöver du modifiera något eller är du redo för nästa steg i din långsiktiga plan?

Stenbocken: En konversation på jobbet kan hetta till den 28/2.

Kan du lita på de som säger att de är på samma lag som du? Kanske krävs ett öppet samtal med alla inblandade för att lyckas prestera tillsammans. Du benådas med en förmåga att tala från hjärtat, särskilt i kärleksfrågor, under veckan. Singlar har allt att vinna på att våga inleda en konversation med någon de inte känner eller välja att se på en vän som en potentiell kärlekspartner. Nyheter om en resa eller en stor framtidsvision kan komma till dig i samband med fullmånen den 2/3. Alternatvit kan du nu nå slutet på ett ärende som involverade studier eller en juridisk situation. Visum eller resehandlingar du väntat på gynnas. Boka in en middag eller lunch med vänner, syskon eller grannar på lördagen och söndagen. Du mår toppen av att tala om kärlek, känslor och livet tillsammans med dem!

Vattumannen: Se till att sätta ned foten och säga nej till vänner eller syskon om du känner att du inte har tid att träffas som bestämt den 28/2. Jobb eller din hälsa kan kräva massor av dig i början av veckan. Ditt kärleksliv har allt att vinna på att ta in nya perspektiv eller se solnedgångar i ett annat land. Ta med din älskade eller våga ge dig iväg på date med en person från ett annat land. Markera särskilt den 1/3 som en chans för dessa ”se livet från nya perspektiv”-vibbar. Fullmånen den 2/3 äger rum i ditt åttonde hus. Ett möte med din bankman om skulder, skatter, lån eller möjlig samägandesituation kan ta upp din tid. Alternativt är det en väldigt transformativ tid då du ser kopplingen mellan livssituation och din hälsa. Dags för mental eller fysisk detox för att må bättre? Använd din förmåga att visualisera och drömma om det du önskar, särskilt avseende din ekonomi, den 4/3.

Du kan få det du önskar snabbare än du tror!

Fiskarna: Du kan få en riktig smart tanke den 28/2. Men, för att genomföra den krävs en chef eller äldre persons godkännande och det ser kärvt ut. Kan du tänka om en aning för att alla ska bli nöjda? Du får en chans att ta ett modigt steg i kärlek i veckan. Våga, antingen det gäller ett nytt steg med en stadgad partner eller att satsa på en ny person. Fullmånen äger rum i ditt kärlekshus så hela veckan lära präglas av en känsla av att ha nått en viktig punkt avseende en partner eller, alternativt, med en affärspartner eller dina närmaste sociala cirklar. Valet är upp till dig- vilka vill du fortsätta din relation med och vilka skulle du hellre släppa? Om du behöver tala ut i kärlek, använd då den 4/3. Du är klar och tydlig gällande hur du känslomässigt känner, vad du vill och vad du behöver.