Fullmånehoroskop 2 mars 2018

Fullmåne i Jungfrun fredag den 2 mars

Ge fullmånen +/- 4 dagar från och med den 2 mars för att leverera sina nyheter.

Väduren: Det händer grejer på jobbet! Ett uppdrag eller ett arbete kan ta slut. En kollega, assistent eller anställd kan meddela att den är på väg mot ett annat jobb. Du kan göra dig redo att tänka i nya banor på jobbet. Din hälsa är också under under lupp. Vad behöver du ändra på?

Oxen: Dags att säga farväl till någon som du flirtat och eller dejtat med de senaste månaderna? Eller att ta er relation till en ny nivå? Nu är det dags att komma fram till något. En kreativ satsning eller en aktuell fråga om barn och/eller fertilitet hamnar också i förgrunden.

Tvillingarna: Ditt hem, din närmaste familj och dina känslor kring det förgångna kan ge dig en sentimental känsla vid fullmånen. Kanske sätter du ut ditt hem till försäljning eller bestämmer dig för att hyra ut ett rum. Renovering eller familjeplanering kan också nå en viktigt punkt där det gäller att ta ett beslut.

Kräftan: Massor av nyheter, information, mail, samtal och tal om kontrakt kan storma in i ditt liv. Tanken är att avsluta något du funderat på, studerat eller talat om (med en granne eller syskon) det senaste halvåret.

Lejonet: Nu får du en chans att reda ut din ekonomi. Om den redan är bra kan den bli ännu bättre med pengar som kan öka på dina inkomster. Om du haft en ekonomi präglad av osäkra inkomster och inte tillräckligt med pengar kan fullmånen hjälpa dig att se över dina möjligheter och börja få ordning så att du kan betala räkningarna och få sova lugnt på natten.

Jungfrun: Du är fokuserad på kärlek och partnerskap/samarbeten. Stadgade kan få en känsla av fördjupad känsla med sin partner.

Om du saknar partner kan det vara närheten och möjligheterna till ett samarbete med en likasinnad person som gör dig glad. Singlar kanske tillbringar lite mer tid än vanligt med att meditera över frågan ”Vad vill jag ha i en partner för att må bra och vara lycklig?” En ny kärlek kan komma in i ditt liv. Tacka ja till inbjudningar i helgen och se vad som händer!

Vågen: Återhämtningsdags! Med en fullmåne i den del av ditt horoskop som betonar vikten av att stanna upp, vila och reflektera kan den här helgen bli väldigt lugn. Om det finns någon du sörjer är det en tid för att släppa det förgångna och gå vidare. Se till det du har lärt dig men öppna dörren för nya erfarenheter.

Skorpionen: Ett samarbete eller ett projekt eller välgörenhetssatsning med andra likasinnade kan ge dig en känsla av att ha uppnått ett viktigt mål eller dröm. Kanske har du burit med dig den önskan det senaste halvåret. Mycket folk, såsom på ett stort event eller föreläsning, rör sig kring dig under helgen. Njut och mingla!

Skytten: Ditt namn står högst på listan över personer som kan få ett drömjobb med tillhörande guldkantad namnskylt. Det arbete du har gjort under de senaste sex månaderna ger dig belöningen. En chef eller stort företag är redo att låta dig få mer rampljus och/eller expertstatus.

Stenbocken: Dina intellektuella ansträngningar det senaste halvåret når en viktig punkt. Studenter kan skriva den sista tentan på universitet eller högskola. Arbetande Stenbockar kan nå en ny nivå när det gäller nytt de har haft att lära. Kopplingar till juridik, språkkunskaper, publishing och coacher kan finnas med i det du nu slutför. Det internationella ger dig också en möjlighet- bokar du en resa?

Vattumannen: Den ekonomi som du delar med någon annan, alternativt skulder och lån som du behöver bankens medgivande för att kunna gå vidare med, kan ge dig en känsla av slutförande vid fullmånen. 

Släpp det gamla och gör dig redo för det nya! Detta är en transformativ fullmåne som kan verka på det inre planet också. Sorger, rädslor och oro- BORT! Din hälsa gynnas av att du tar tag i psykologiska processer i ditt liv såsom begär till mat/sex/alkohol eller hur ledsamhet påverkar dig.

Fiskarna: Svart eller vitt- nu blir det dags att säga ja eller nej till en relation. Kärleksrelationer inkluderas i relationer men det kan också vara ett samarbete i affärer som påverkas. Dina närmaste vänner och sociala cirklar mår också bra av en rening. Det som sker när du tar beslutet är resultatet av tankar och känslor som legat och grott det senaste halvåret.