Länken i de kommande veckohoroskopen

”Necessity is the mother of invention”

Om man verkligen måste lyckas med något, finner man en väg att lyckas. Ja, det summerar läget just nu.

Jag tror på total transparens här på bloggen och därför ville jag skriva det här inlägget inför det nya tillägg som ni från och med den här helgen kommer finna i slutet av varje veckohoroskopsinlägg på lördagen och söndagen.

Bakgrunden är denna:

Pengar, pengar, pengar och att få det hela att gå runt. Jag arbetar mer eller mindre heltid med bloggen och alla dess horoskoptolkningar. Lönen är dock långt ifrån en heltidslön. Jag har valt det för att få ”leva drömmen” men nu är det dags att få lite mer ordning på ekonomin.

Jag står inför ett val att gå en helt annan väg, tillbaka till ett ”vanligt” jobb och lämna horoskopen (jag skulle inte få ihop tiden till att tolka och skriva alla horoskop vid sidan av ett heltidsjobb) eller att skriva horoskop för allt jag är värd. Men, för det sista behöver jag och skulle bli väldigt tacksam för er förståelse och hjälp.

I slutet av veckohoroskopsinläggen kommer jag lägga in en länk till något jag tycker är vackert eller fint. Enligt reglerna för mitt annonssamarbete så ska även en bild samt märkets namn finnas med.

Bloggen förblir strikt astrologisk men om ni skulle vilja titta lite närmare på det jag länkar till, skulle det hjälpa och glädja mig enormt. Skulle ni kunna tänka er att hjälpa mig med det?

Sedan tidigare känner ni till att jag samarbetat med APPRL och det gör jag den här gången också.

Jag hoppas innerligt på er förståelse. En kvinna måste göra, vad en kvinna måste göra…

Nu, en aning nervös inför era reaktioner, ska jag skriva helgens horoskop.

Kramar

Helena