Horoskop vecka 11, 2018

Planethändelser vecka 11.

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 6-31 mars

Marshoroskop 26/1-17/3

5-stjärnig dag!

Vi befinner oss i upptakten till en underbart tursam 5-stjärnig dag. På tisdagen den 13 mars möts Solen och Jupiter i en vacker trigon. Möjligheter och flöde väntar oss alla. Jag publicerar ett särskilt turhoroskop för er på måndagen.

Solen befinner sig i Fiskarnas tecken och Jupiter i Skorpionen. Solen är känd för att ge livskraft till det den berör och Jupiter ger oss möjligheter, optimism i massor och tur. Hur lyckad är inte denna kombination!

Om det är något särskilt vi vill ska lyckas- ett samtal/möte, en affärssatsning eller en läkande upplevelse- då är dagarna 11-15 mars underbara. Särskilt de dagar då energierna byggs upp, innan den 13 mars, kan det ske fantastiska saker. Håll era ögon öppna och agera om det är något ni vill ha!

Veckan skulle kunna beskrivas som en tur-vecka eftersom energierna från Sol/Jupiter-mötet färgar så många dagar i rad. Det blir inte sämre av att veckan avslutas med en väldigt fin nymåne.

Nymåne i Fiskarnas tecken

Det är först på lördagen den 17 mars som vi har nästa planethändelse att notera:

En nymåne i Fiskarnas tecken, på grad 27, lyser upp himlen. Fiskarna är kreativa, intuitiva, omvårdande och fantasifulla. Med en fin koppling till Jupiter i Skorpionen är detta en nymåne då Fiskarnas alla ämnen kan ta ett rejält kliv framåt. Pengar tycks tillgängliga för den som önskar arbeta med något skapande såsom att måla, skriva eller komponera musik. Alla former av helande strålar också.

Mars går rakt in till chefenSamma dag, den 17 mars, flyttar Mars in i Stenbockens tecken. Mars är superenergisk och när han nu rör sig in i de höga chefernas zon och företagen med gott rykte och ställning inom sin bransch kan det hända att vi måste vara beredda att agera kvick om vi vill åka med karriärtåget.

Av eller på? Gör dig redo att argumentera för din sak, din idé eller ditt projekt. Möjligheterna att tjäna bra finns i och med nymånens nystartande krafter men du kanske först måste visa att du förtjänar det. En chef eller ett företag kanske vill att du visar att du verkligen har en genomtänkt idé och inte bara en vacker vision.Nymånen markerar början på en resa som kulminerar i en väldigt vacker och positiv fullmåne om cirka ett halvår, den 26 augusti.Nymånens energi är märkbar från och med den 17 mars samt särskilt de 10 efterföljande dagarna. Det vi startar kring detta datum kommer följa oss under tiden till fullmånen den 26 augusti.Energiske Mars energier i Stenbockens tecken kommer följa med oss till och med den 16 maj.Tack för att ni läser här! Imorgon finner som vanligt veckans horoskop för alla stjärntecken här på bloggen. Klockan 08:00 sharp.KramarHelena