Horoskop 13 mars

Solen trigon Jupiter= flöde

Den här energin kan kännas av den 11-15 mars. Notera om något särskilt positivt sker när alltså Solen i Fiskarna möter Jupiter i Skorpionen. Bägge planeter befinner sig på den 23:e graden och de har 120 grader emellan sig.

Väduren: Ditt tolfte och åttonde hus är aktiverade. Din intuition kan leda dig väl om du behöver göra en förändring avseende pengar, skulder, lån eller bidragsfrågor. En stark spirituell dag då du ska lyssna till din inre röst.

Oxen: Ditt elfte och sjunde hus i samklang i dina zoner för folk och nära relationer gör att dagen kan bjuda på ett kul möte med likasinnade eller en härlig känsla i kärlek eller socialt liv. En perfekt dag för middag med vänner och familj eller en första date!

Tvillingarna: Ditt karriärhus och huset för dina vardagsplikter samarbetar fint. Nyheter om ett jobb du sökt, en chans att tjäna mer eller visa upp det du åstadkommit för en större publik eller tungviktare i din bransch är möjlig. Sikta mot stjärnorna!

Kräftan: Släpp alla rutiner och testa att göra något nytt idag. Satsa på en kreativ dröm, planera något roligt med barn eller brainstorma inför en resa du vill göra. Idag handlar livet om att tänka i nya banor och prioritera det som gör dig glad.

Lejonet: Solen är din styrare så du kommer känna av dagens energier mer än andra tecken. Kanske känner du dig lite mer lyckad och nöjd än vanligt. Vad härligt! Ditt åttonde och fjärde hus är aktiverade. Nyheter om pengar som kommer till dig från någon annan, ev en familjemedlem, är möjlig. Pengarna hjälper dina behov i hemmet och familjen. Eller ger dig en möjlighet att arbeta hemifrån.

Jungfrun: Du är klar och tydlig när du kommunicerar. Ditt tredje hus antyder att du kanske hanterar en fråga om ett kontrakt eller annan överenskommelse. En nära vän eller kärleks-/samarbetspartner kan vara anledningen till samtal om detaljer och klausuler.

Vågen: Dina pengar, ditt ägande och ditt arbete får en skjuts av energi av dagens Sol/Jupiter-möte. Du kan få goda nyheter om ett arbetsuppdrag, pengar eller avseende din hälsa.

Skorpionen: Jupiter befinner sig i ditt tecken och skapar en fin kontakt med ditt femte hus där livsglädje, sex och flirtar bor. Wow! Skorpioner i fertil ålder som önskar sig ett plus på stickan ska satsa idag! Övriga: så frön för att göra verklighet av drömmar som ger dig en pirrig känsla av lycka i magen.

Skytten: Du styrs av Jupiter så dagens kan bli extra lyckad för dig. Med Jupiter i ditt tolfte hus verkar det som att du överväger något som du än så länge håller hemligt för omvärlden. Kanske arbetar du med dig själv för att återhämta krafter. Alternativt kan en helt ny, frigörande livsmöjlighet öppna sig för dig. Något du inte tänkt på tidigare. Det doftar livsäventyr. Vågar du?

Stenbocken: Mycket folk, kommunikation och chansen att nå ut till andra med dina idéer gör att dagen kan präglas av intensiv mailväxling, publicering av PM eller powerpointpresenationer eller föredrag. Du har en speciell kraft med dig att övertyga idag. Använd den förmågan till att inspirera andra.

Vattumannen: Idag står du upp för dina värderingar och ditt värde. En mycket bra dag för att höja ditt arvode eller för att ha ett lönesamtal. Det du gör är mycket värt. Pengarna du får för ansträngningen ska vara likvärdigt. Alternativt, om du står i begrepp att hyra ut eller försälja mark/fastighet: stå på dig vad gäller dina hyreskrav eller var din gräns går för ett accepterat försäljningspris.

Fiskarna: Äventyrens dag! Med ditt nionde hus aktiverat och Solen i ditt eget tecken kanske du får en idé om en resa, en chans att lära dig om något nytt intressant ämne eller att göra något som du aldrig gjort förut. Du är modig och optimistiskt idag. Satsa på att ringa ett samtal för att fånga en livsdröm.