Horoskop vecka 19, 2018

Planethändelser vecka 19. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 24 april-19 maj

Inte en övertalningens dag

Vi startar vecka 19 med en måndag som innehåller två planetmöten. Det första mötet äger rum mellan Merkurius och Pluto retrograd. De möts i en kvadratur. Med Merkurius i viljestarka Väduren, och äntligen i full fart framåt, samt Pluto i målsättningarnas och ansvarets tecken, Stenbocken, så kan detta bli ett krig mellan vilja och lyckas. Om du känner att det är någon du behöver övertyga för att lyckas få igenom dina idéer och förslag- försök då hellre en annan dag. Undvik också att ta upp ämnen eller frågor som ingen annan vågar ta i.

…men en inspirerande dag

En annan lite gladare energi råder kring mötet mellan Venus och Neptunus. Även den aspekten är en kvadratur vilket antyder att när det gäller kärlekslivet så har vi en större benägenhet att drömma på och tappa kollen på vad som verkligen är verkligheten. Om du är i den drömmande branschen, den som kräver inspiration och färg till dina skapelser inom foto, teckning, skulpturerande eller skrivande så kan dagen bli utmärkt. En smart idé kan trilla rakt ned från ovan och du som befinner dig i ett drömskt och mottagligt tillstånd snappar upp den direkt.

Be och du skall fåFredagen den 11 maj möts Solen och Pluto i en fin trigon. Möjligheternas aspekt. Solen befinner sig i Oxens tecken (talang, pengar, fastigheter och personliga värderingar). Pluto befinner sig i Stenbocken (mål, ambitioner, karriär, långsiktiga planer och struktur). Med pengar och karriär inblandat antyder aspekten att detta är en dag då det kan bli tal om att diskutera pengar eller förhandla kring ett arbete men alternativt också en fastighetsaffär. Om du befinner dig framför en rekryterare ska du använda dagen till att ta för dig och visa upp allt du kan, dina visioner för framtiden och hur du praktiskt ser att du ska nå dit.

Du har alla chanser att imponera på en chef eller någon i bestämmande position. Om du ska sälja en fastighet poängtera då vad du tänkt dig för försäljningssumma för att bli nöjd. På fredag spelar du med fördel i det ekonomiska spelet! Be om det du önskar och du kan lyckas.

Söndagen= Merkurius dag

På söndagen den 13 maj är det Merkurius rörelse och aspekter som dominerar. Söndagen är dagen då Merkurius flyttar in i Oxens tecken. Detta efter en väldigt lång period i Vädurens tecken, till följd av en retrogradperiod.

Merkurius kommer se till att nyheter, information, sms och mail samt samtal kommer handla om pengar, mark, ägande, talang och förmåga. Gör er beredda på att hantera mer information kring dessa ämnen. Kontakten med fastighetsmäklare, fastighetsförvaltare, rekryterare och bankpersonal kan också bli fler när Merkurius befinner sig i Oxens tecken.

Samma dag, på söndagen, möter Merkurius Uranus. Förändringens planet, Uranus, och nyhetsbäraren Merkurius tillsammans. Nu kan allt hända! Merkurius förmåga att förhandla, diskutera och uttrycka sig genom tal eller skrift förstoras. Stora och nytänkande idéer kan kläckas på söndagen! Det finns ett stort mått av ta fram något unikt kring idéerna. Som om man tar en äldre idéer och kombinerar den med en helt annan vilket gör att världen får se något som den aldrig har sett förut. Uranus är nytänkarnas och teknikens planet och med den digitala era vi lever i så kan en helt ny nättjänst eller produkt födas under den här smarta söndagen.

Mötet mellan Merkurius och Uranus är upptakten till en väldigt händelserik, på ett överraskande sätt, vecka 20. Hastiga förändringar kommer bli vardagsmat för alla stjärntecken, på olika sätt beroende på var i horoskopet Uranus rör sig. Mer om det i nästa vecka.

Jag önskar er alla en härlig lördag och vecka 19!

Kramar

Helena

Bloggkärlek. Tack, tack, tack!

Ginghammönstrad blå sommarklänning. Fransk dröm från Lindex

Blommig klänning med bohemisk känsla från Lindex