Horoskop 7-13 maj, 2018

Horoskop för alla stjärntecken vecka 19. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren: På måndagen kan du känna att inte alla spelar rent spel eller säger vad de tycker på jobbet. Risken finns för att du överreagerar och uttrycker dina åsikter lite väl starkt. Ta det lugnt. Var noga med att inte köpa mer än du verkligen har råd med på onsdagen. Tänk över din kalkyl en vända till. Du kan vinna en stor seger i jobbsammanhang på fredagen. En chef imponeras av ditt strategiska sätt att tänka. Söndagen ger dig nya idéer inför framtiden. Oväntade nyheter eller sms/mail/samtal kan också nå dig. Du påbörjar också en period som kommer vara kommande veckor då du tänker över din budget, inkomster och ditt ägande.

Oxen: En vän eller kollega kan göra dig irriterad på måndagen. Likaså kan det vara en kompis åsikt om ditt kärleksliv som gör att du får lust att slå bakåt. Följ din egen känsla och lyssna till ditt hjärta. Du kan känna ett stort behov av bekräftelse på onsdagen. Helt okej, men var försiktigt med att inte låta dig köpas för pengar eller smicker. Ge uttryck för dina kreativa idéer på fredagen. Det faller i god jord! Med Merkurius i ditt eget tecken från och med söndagen så är det dags att bli extra kommunikativ och göra det bästa av mail, sociala medier och dina egna ord. Nu och under de kommande veckorna ska du be om det du önskar dig. Du kommer se positiva resultat. Mycket snart, troligen redan under vecka 20, kommer du börja agera gällande drömmar du haft en längre tid.

Tvillingarna: Det råder lite av en spionaktig känsla kring måndagen. Var noga med att inte dela med dig av dina mest privata tankar eller information med andra. Skydda dina kontouppgifter på nätet. Om du får ett förslag på onsdagen kan det glittra lite mer i teorin än i verkligeten.

Påminn dig om att se objektivt på saken. Tala från hjärtat på fredagen. Din självaktning vinner respekt. Fokusera på att använda de kommande veckorna, från och med söndagen, till att vända dig inåt. Meditera, planera, dröm eller putsa på en idé eller projekt som kräver avskildhet. Avhåll dig från att dela med dig av dina planer. De är redo för världen först i slutet av maj.

Kräftan: Försök att hålla näsan ovanför vattenytan på måndagen, hellre än att dyka ned i känslor och förvirrande tankar kring folks motiv och skumma beteende. Håll siktet inställt på dina övergripande mål istället. Onsdagen kan innebär att du tar ett steg tillbaka gällande vad du verkligen klarar av att leverera. Bättre att vara ärlig nu än att fortsätta låta andra tro något annat. Nyheten om en smart kontakt eller möjligheten till ett fint samarbete når dig på fredagen. Från och med söndagen kommer du inleda en flerveckorsperiod då ytliga bektanta, välgörenhet, nätverkande och internet dominerar dina tankar. I maj är du starkast genom att samarbeta med likasinnade, inte på egen hand.

Lejonet: Känslan av maktkamp kan leta sig in i ditt liv på måndagen. Var det Lejon du är och fråga modigt exakt vad problemet är istället för att bara låta det vara. Ditt ansvar för hem och familj kontra det du lovat att leverera på jobbet kan få dig att känna dig kluven eller till och med pressad på onsdagen. Se till att tänka om eller sätta ned foten om du känner att förväntningarna på dig i jobbet eller privat har blivit lite för höga på sistone. Lyft huvudet på fredagen. Du har så mycket potential att lyckas så be om det du vill ha och förhandla på ett rakt och tydligt sätt. Sätt ribban högt om det handlar om pengar, inkomster och föräljningssummor.

Du lyckas! Från och med söndagen väntar det dig flera veckor av åstadkommanden, bekräftelse och kommunikation kring arbete. Du har långsiktiga mål i sikte och kan hamna på fler än en arbetsintervju. Du är verbal, positiv och vet ditt värde så detta kan bara gå vägen!

Jungfrun: På måndagen, håll på information som du vet är menad för några få ögon. Inte allas avsikter är goda, något som du kan märka. Onsdagen kan innebära att du lovar mer än du kan hålla på jobbet eller är lite för ärlig. Stäng munnen, ta ett djupt andetag och dubbelkolla med dig själv innan du säger för mycket på onsdagen. Din utstrålning är imponerande på fredagen. Om du har ett viktigt möte ska du lyssna till din magkänsla och säga det du känner är rätt. Var sann mot dig själv och din vision så lyckas du. Från och med söndagen kommer du att börja öppna dig för nya livsmöjligheter. Studier, en resa till utlandet eller till och med en möjlighet att flytta utomlands kan vara något som tar upp dina tankar under resten av maj. Du är redo att förändra ditt liv på ett större sätt.

Vågen: Någon kan försöka manipulera dig på måndagen. Ha dina antenner uppe! Samtidigt kanske du debatterar med dig själv gällande ditt kärleksliv. Allt är en aning luddigt så det är INTE en dag för att ta ett avgörande beslut. På onsdagen ska du hålla i dina pengar. En lyckoträff nyligen kan göra att du känner dig rikare än du är. Låna inte ut pengar. Behåll istället ditt förnuft och dina pengar. På fredagen delar du med dig av en hemlighet som kan röra dina känslor, rädslor eller pengar. Åsikter och värderingar i ditt kärleksliv kan vara det som motiverar hela ”korten-på-bordet”-situationen. Från och med söndagen så väntar det dig flera veckor av samtal och kommunikation kring djupa känslor och rädslor, hemligheter och synder (!)

gemensamt ägande, planer på att skaffa barn eller att bli än mer sammanflätad med en kärlekspartner genom frieri, samboende eller liknande. Motsatt är också möjligt: att lösa banden från en ex-partner rent praktiskt och ekonomiskt. Bankmöten kan bli mer frekventa under maj också.

Skorpionen: En passionerad kärleksaffär kan få dig lite ur spel på måndagen. Blev det plötsligt för mycket känslor eller för ohanterbart?  Samtidigt kräver ditt jobb att du är superpetig och noggrann. Dubbelkolla alla dokument innan du skickar iväg dem. Var redo att dela din plats i rampljuset med någon annan på onsdagen. Din originalitet kan inte hotas så tänk på den lite extra så kommer inte tår, eller ego, att trampas på. Fredagen kan bjuda på ett intressant möte där du hamnar i förhandlingstolen. Raka bollar gäller när du kanske överväger ett intressant samarbete med någon annan. Din förmåga att samarbete eller uttrycka dig i grupp eller på event kommer dominera ditt liv från och med söndagen och resten av maj.

Skytten: Undvik att falla i fällan att föra skvaller vidare på måndagen. Eller ens ödsla din tid på information om vad andra gör, tycker eller tänker. Onsdagens planetmöte antyder att du är redo att hoppa på ett projekt som kan bli rätt krävande. Istället för att säga ja direkt, be om mer information om tjänsten eller tid för att överväga hur du praktiskt ska orka med allt jobb utan att gå in i väggen rent hälsomässigt. Du har tur i pengar och arbete på fredagen. En kalkyl är verklighetsförankrad och du får ihop din budget. Inkomstidéer har stor potential att lyckas. Från och med söndagen kommer du lägga manken till för att jobba enligt ett strikt schema under de kommande veckorna. När juni kommer har du läget och alla måsten under kontroll. Du kan också ha tagit kontrollen över din dagliga motionskvot vilket gör att du möter sommaren lite hälsosammare och möjligen lite mer vältränad.

Stenbocken: På måndagen kan du känna dig lockad att flirta med en annan person än den du är tillsammans med. Hoppsan! Du verkar uttråkad och det är okej men är en hemlig affär lösningen? Troligen inte. Tänk några vändor kring det du redan har istället för att söka efter snabba kickar på okänd mark. Ditt känsloliv, singel eller stadgad, är en aning ostadigt så avhåll dig från viktiga beslut eller steg och försök istället att först känna in roten till dina egna känslor och behov själv. Undvik att bli för egocentriskt på onsdagen. Världen står och faller inte endast med dig. Ditt kärleksliv eller en idé som du brinner starkt för hamnar i fokus på fredagen. En kärleksrelation kan blomma ut än mer när du delar med dig av dina innersta känslor och tankar. Från och med söndagen väntar dig tre veckor av möjligheter att kommunicera kring en kreativ dröm, en egenföretagaridé eller önskan om graviditet. Du kommer sätta dig själv i rampljuset på ett fördelaktigt sätt och det kommer ge dig en kick av glädje och självförtroende.

Vattumannen: Information som manipuleras åt fel håll kan göra att din måndag känns en aning stressig. Ditt familjeliv är inblandat och det hela tycks höljt i hemlighetsmakeri. Försök att vara övertydlig när du kommunicerar och ta inga viktiga beslut. Ta inte på dig för mycket på onsdagen, även om din familj ber dig med sina mjukaste röster. När du inte orkar mer, orkar du inte mer. Punkt. På fredagen kan en ny vision gällande ditt hem- och familjeliv ge dig glädje. En bostadsaffär/boendefråga kan ge dig goda nyheter vilket ger dig känslomässigt lugn. Från och med söndagen väntar det dig tre veckor av att vädra känslor. Ju mer du talar från hjärta, desto bättre blir livet. Nyheter och kommunikation kring boende, inredning, familjerelationer och gamla barndomsminnen kommer också bli fler än vanligt.

Fiskarna: Nyheter om pengar eller ägande såsom en fastighet eller ett boende kan få dig att lägga pannan i djupa veck på måndagen. Vad är det som inte verkar stämma i sammanhanget? Ta tag i saken och gräv fram sanningen istället för att att stoppa huvudet i sanden och hoppas på ”att det löser sig”. Snabba, ärliga kommentarer kan kännas som pisksnärtor på onsdagen. En granne eller ett syskon som biter ifrån kan få dig att känna dig lite trött. Ta det hela med ro, energin är övergående. Samarbeta med någon annan på fredagen. Tillsammans är man starkare, särskilt om du vill nå ut med ett budskap i en grupp eller förening. Med Merkurius i position för att kommunicera ivrigt väntar det dig flera veckor av massor av mail, snigelpost, samtal och nya kontakter. Kontraktsskrivning kan bli aktuellt. Pengar och bostad/fastighet kan stå i centrum för det som diskuteras eller förhandlas om. Det hela startar på söndagen den 13 maj.

Bloggkärlek Tack, tack, tack!

Sminkväska, Lindex

Linnebyxa från Lindex