Nytänkande

Digitala kurser och teknik

Jag befinner mig i ett rus av för mycket information och inspiration! Jag tog en morgonpromenad och i telefonen fick jag sällskap av en annan nätentreprenör. Vi talade om Wish List Member (wordpress plug-in för att skapa medlemssidor på nätet), Canva.com (för att skapa fina thumb nails till You Tube och Carrie Greens fina hemsida.

Samtidigt var jag superpeppad inför att få länka till Margareta Hedin, Damernas Världs astrolog och min astrologilärarinna, astrologikurs. Men jag var för snabb på bollen, den släpps inte förrän i morgon tydligen. Jag återkommer med länk om det då.

Med Uranus så nära sitt skifte från Väduren till Oxen och den samtidigt stundande nymånen i Oxen så är jag motiverad till tusen för att göra något nytt, digitalt inför framtiden.

Jag vet inte hur många nystarter jag har haft under de senaste åren. Men det krävs att jag provar på mycket innan jag hittar rätt. Det tog mig många vändor innan jag hittade nischen för bloggen och även om det är snöpligt när mina planer inte går i mål så lär man sig bäst av det som inte gick bra. Det andra är ju ”bara” gräddfil.

Jag ska fortsätta att fundera kring allt spännande jag har hört idag och talat om idag. Och försöka att lugna ner mig lite, he he!

Hoppas att ni alla har en fin dag!

Kramar

Helena

PS Om någon av er har erfarenhet av att bygga upp en medlemssida så kommentera och länka gärna! :-)