Solen in i Tvillingarna

Måndag 21 maj

Det händer mycket på stjärnhimlen nu och det lär börja kännas av för de flesta av oss. Idag har Solen flyttat in i Tvillingarnas tecken och det är alltid ett tecken på att ämnen som kommunikation, och då särskilt med personer man möter i sina dagliga utflykter i kvarteren, men också syskon och vänner, får mer utrymme i våra liv. Gör er beredda på besked, information, nyheter och mail att ta ställning.

Beroende på vilket hus som Tvillingarna styr i det personliga horoskopet så kan man få ytterligare ett lager till av tips om vilken typ av nyheter eller kommunikation det handlar om.

Jag, som Lejonascendent, har exempelvis Tvillingarna i det elfte huset. Detta är även Uranus och Vattumannens område. Med tanke på den förra veckans skifte av Uranus in i Oxen och Mars in i Vattumannen så är det väldigt mycket tankar och nyheter kring internet, medlemmar, välgörenhet och att uppfinna hjulet igen. Alla dessa är ju det elfte huset/Uranus/Vattumannens områden.

Och, det stämmer toppen- i min återhämtningsfas här hemma, host, host, så är orkar jag i stort sett bara plöja nyhetsbrev och läsa om plug-ins till wordpress och hemsidor som man skapar genom drag and drop. Hepp!

Jag önskar er alla en härlig måndag!

Kramar

Helena