Horoskop 28 maj-3 juni, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken 28 maj-3 juni, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren: Världen och visionerna är dina! Med en fullmåne i ditt nionde, utåtriktade hus på tisdagen kan du ta spännande steg mot en företagsidé, planer på en resa eller att införa nya perspektiv i ditt liv. Torsdagen och fredagen är så glittrande för dina relationer! Nu kanske du och din kärlek tar nya steg och för in mer glädje och spänning genom att tala om att exempelvis flytta ihop, satsa på nytt tillsammans eller, för singlar, gläds över mötet med en ny person. Helgen kommer bjuda på samtal som skapar en intensitet i ditt sociala liv samt kärleksliv. Attraktionshöjare!

Oxen: Pengar, skatter, skulder, gåvor och bidrag aktiveras av fullmånen på tisdagen. Ekonomi som du delar med en partner står i centrum när du ser slutet på en resa som du startade i närhet till den 18 december 2017. Singlar kan bli blixtförälskade på torsdagen-lördagen! Stadgade pratar ihop sig så och når total enighet inför framtiden. Tala från hjärtat under helgen. Ord skapar intensitet och spännande upplevelser i ditt kärleksliv.

Tvillingarna: Fullmånen på tisdagen lyser upp alla former av tvåsamhet, antingen det är i kärlek eller affärer.  En relation kan börja blomstra eller nå ett viktigt skede av transition. Allt leder tillbaka till den 18 december förra året. Vad hände då? Vem mötte du då eller vad startade du? Ditt hjärta svämmar över av omtänksamhet på torsdagen och fredagen. Kanske ger du din älskling något särskilt fint. Under helgen är du världens bästa lyssnare. Du behöver inte göra något mer eller föreslå en lösning, bara finnas där och höra på den som behöver det.

Kräftan: Behöver du mer hjälp i Lag Kräftan? Se dig om dagarna kring fullmånen på tisdagen. Med allt månljus på din tidseffektiva zon kan du finna god hjälp i en assistent eller medarbetare.

Du når en avgörande punkt i jobbet. Om du är besluten att förbättra din hälsa kan fullmånen bringa med sig ett möte med en skicklig helare eller läkare. På torsdagen och fredagen fördjupas känslomässiga band till en partner eller, för singlar, för med sig ett nytt möte med en själsfrändetyp. Under helgen ser du allt det goda i de omkring dig och livet blir mycket vackrare så. Och du blir attraktiv som sjutton på köpet när du utstrålar omtänksamhet och kärlek!

Lejonet: Din romantiska zon får allt månljus vid fullmånen på tisdagen. En process som startade i samband med nymånen den 18 december leder fram till en punkt då du är redo att ta in mer livsglädje i livet igen, flirta mer, njuta och utforska ämnen som du brinner för. En avgörande punkt i ditt kärleksliv. Det är även din fertila zon som aktiveras, nyheter om graviditet är möjlig för Lejon i fertil ålder. Du är känslig på torsdag och fredag. Släpp ned fasaden och visa dig precis som du är. Det gynnar dig i ditt kärleksliv, singel eller stadgad. Fokusera och visualisera dina mål på lördagen. Din förmåga att manifestera är på topp!

Jungfrun: Tisdagens fullmåne i ditt fjärde hus kan bjuda på starka känslor och ett behov av att känna dig trygg. Ditt hem och ditt familjeliv står i centrum för händelser. Nyheter om flytt, graviditet eller förändringar i ditt familjeliv, något som kan härledas till förändringar som startade efter den 18 december 2017, är möjliga. På torsdagen och fredagen lockas du kanske att träda över gränsen vän/flirt. Är det värt risken? Stadgade kan få en helt underbar/a kväll/-ar med vänner. Om du på lördagen lockas av en ny person, som du kanske mött online eller via vänner, dubbelkolla då att personen verkligen är ledig..

Vågen: Kommunikation, kontrakt och en avgörande punkt för hur du relaterar till syskon och vänner aktiveras vid fullmånen på tisdagen.

Ett pr-eller skrivprojekt som du arbetat på det senaste halvåret kan bli klart. Det du kallar för ditt grannskap kan också förändras. Flytt? Du är väldigt fokuserad på att uppnå stabilitet och en livsstruktur som håller för lång tid framöver. Under torsdagen och fredagen blir detta mest märkbart. Stadgade kan tala om hur ni kan göra mer av era tillgångar och singlar kan träffa en person som verkar ha samma mål i sikte som du: långsiktig struktur och säkerhet. Om du attraheras av någon som du arbetar med, ta det då lite varligt så att det plötsligt inte blir jobbigt att gå till jobbet…

Skorpionen: Ditt inkomsthus står i centrum för fullmånen på tisdagen. Nyheter eller ett viktigt avslut för hur du använder din talang eller tjänar pengar väntar. Du kanske inte är förvånad för du har arbetat mot det här målet det senaste halvåret. Ett nytt arbete eller ny inkomstkälla väntar dig nu och inom det kommande halvåret. En romantiska resa är mycket möjlig under torsdagen-söndagen. Om du inte kan resa just då är det en perfekt tid för att planera för en härlig resa längre fram, gärna till vattnet. Du fantiserar så mycket under helgen. Härligt! Det du kan se för ditt inre, kan bli ditt!

Skytten: Tusen vilda hästar kan inte stoppa dig, eller hindra den livsförändring som väntar dig i samband med fullmånen på tisdagen. Vilken personlig livsförändring har du laddat för sedan den 18 december förra året? Nu är tiden kommen och du tar nya, modiga steg framåt! Ett själamöte med en ny person kan få dig att lämna det förflutna bakom dig och dyka rakt in i en trygg zon av kärlek. Håll utkik på torsdagen och fredagen! Är du kanske mer redo än du trodde för ett nytt steg i ditt kärleksliv? Under helgen kan händelser och möten äga rum snabbt och närmast magiskt. Synkronisitet!

Stenbocken: Fullmånen lyser upp ditt tolfte hus och under tisdagen kan du bli medveten om att något kräver en förändring i ditt privatliv. Vad behöver du släppa för att spara på krafterna och bli starkare? En relation? Din tidsoptimism? Singlar kan möte en själsfrände vid tiden för fullmånen. En vän kan få ditt hjärta att slå fortare under torsdagen-söndagen. Stadgade som ger sig ut för kul med vänner får sagolika stunder tillsammans. Singel eller stadgad så väntar under helgen chansen till härliga samtal som ger dig massor av input och tankeställare, på ett positivt sätt!

Vattumannen: Du och ett team når en målpunkt tillsammans på tisdagen. Fullmånen belyser ditt sätt att använda dig av dina kontakter och möjligheter online. Kanske är det du som bloggar om ett lyckat samarbete eller berättar att du från och med nu tar klivet in i en ny livsera som är helt och håller på dina villkor. Allt för att skapa dig mer frihet. Det andas lite personlig revolutionskraft! Vad gör du för en partner och vad gör en partner för att hjälpa dig med alla måsten i livet? Under torsdagen-söndagen är detta ett tema som får uppmärksamhet och välsignelse. Känner du dig i balans med hur du och din partner arbetat som ett team är allt toppen annars kan det vara dags att ta upp saken till diskussion. Mars i ditt tecken gör det lätt för dig, oavsett om du är singel eller stadgad, att nå modet att uttrycka det du vill ha. En stor känsla av omtänksamhet svävar över dig så en vacker gåva, från eller till dig, kan få ditt hjärta att svämma över av glädje och kärlek.

Fiskarna: Din karriärzon lyses upp av fullmånen på tisdagen. Mål som du satte den 18 december 2017 är i sikte. Ett nytt arbete eller befordran är möjlig.

Din status ökar som resultat. Chansen att planera om i livet för att nå långsiktigt stabilitet och trygghet är också möjlig. Du är fokuserad även när det kommer till kärlekslivet. Under torsdagen-söndagen kan stadgade tala om planering inför framtiden som ytterligare befäster er union. Singlar är redo att våga ett stort livskliv och sikta mot stjärnorna i en relation. Du kommer vara väldigt optimistisk och förlåtande under helgen. Allt är kärlek och du surfar på den känslan hela helgen!

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Tokig i Flattered!

Sandaler och ballerina nedan finns i många olika fina färger:

Flattered, sandaler x Michaela Forni

Sandaler, Flattered

Ballerina, Flattered