Horoskop vecka 23, 2018

Planethändelser vecka 23. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Merkuriushoroskop 30 maj-12 juni

Kärlekshoroskop 19 maj- 13 juni

Svartsjuka, oklarhet och någon i behov av extra omtanke

Nationaldagen, onsdagen den 6 juni, kan bjuda på viss turbulens i kärlekslivet. Venus och Pluto befinner sig i en opposition och omständigheter i ett kärleksförhållande kan ställas på sin spets. Svartsjuka eller kontrollbehov kan finnas med i leken då Pluto, skuggornas planet, berör kärleksplaneten, Venus. Bemöt agerandet på ett lugnt och sakligt sätt. Om du kan…

Samma dag så kan en vän, granne eller syskon behöva lite extra stöd. Alternativt kanske din varma omtanke kan användas för att ge de som saknar något i sina liv lite extra hjälp. Välgörenhetsarbetare och goda lyssnare framstår som dagens hjältar.

Med Merkurius, kontrakts-och kommunikationsplaneten, i negativ aspekt till Neptunus så lämpar sig INTE tisdagen till att förhandla eller skriva under viktiga papper. Risken är att Neptunus snurrar in Merkurius fakta i slöjor av oklarhet och att vi inte vet vad som verkligen gäller eller förväntas av oss. Detsamma med mail och annan kommunikation som vi får till oss.

Med ett kvadraturmöte mellan Solen och Neptunus på torsdagen den 7 juni så förstärks det sista gällande vänner eller annan i din närhet och behov av stöd samt kontrakts-och kommunikationsbiten.

Se tisdagen-fredagen som dagar då det är klokast att undvika viktiga förhandlingar, ansökningsprocedurer eller att signera viktiga dokument. I vecka 24 är vi så mycket skarpare, mentalt, tack vare ett möte mellan Merkurius och uppfinningsrike Uranus.

Mer om det i nästa vecka!

Imorgon publiceras veckohoroskopet för samtliga stjärntecken som vanligt klockan 08:00.

Jag önskar er alla en positiv och härlig vecka!

Kramar

Helena

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Fokus på Bloomingville´s fina saker för den, som jag, älskar glas, vitt, marmor och mässing till hemmet.

Ananas, Bloomingville

Taklampa, Bloomingville

Förvaringsburk, marmor, Bloomingville

Blomkruka med fat, Bloomingville 

(Krukan finns även i andra färger som mörkblå, natur och grön)