Horoskop 4-10 juni, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren: Dina känslor kan åka berg-och-dalbana på tisdagen och onsdagen. Gamla rädslor och minnen kan göra att du tvekar och känner oro. Ta det säkra före det osäkra på torsdagen. Om någon eller något verkar för bra för att vara sant, ska du gräva lite extra för att få fram sanningen.

Oxen: Kommunikation, familjen, resor och planer på att vidga dina vyer kan få dig att känna dig som en åsna mellan två hötappar på tisdagen och onsdagen. Du vill göra något nytt och radikalt, samtidigt kräver familj och hemlivet mycket av dig. Djupandas! Fokusera extra på jobbet på torsdagen. Du är lättdistraherad. Att stänga av mobilen vore en vinnare! Var också beredd att hantera en sniken kollega.

Tvillingarna: Ger du dubbla signaler gällande dina personliga värderingar? På tisdagen och onsdagen kan en kärlekspartner kräva att du berättar vad du verkligen menar och hur du tänker. På torsdagen kan du känna dig lite osäker på ett mål gällande jobbet. Du kan inse att du måste ta nya tag- kanske för att någon du litat på slutar sitt jobb eller för att din plan inte är så stabil som du trott.

Kräftan: Om ditt kärleksliv har gett dig mycket att fundera på, eller känna, på sistone, ta då ett steg tillbaka på tisdagen och onsdagen. Tillbringa tid med dig själv och kom tillbaka till dig själv och dina prioriteringar och önskningar i kärlekslivet. Ifall någon lägger fram dokument eller sträcker fram handen för att komma överens med dig på torsdagen- be då om extra betänketid. Fakta är inte helt klara och du behöver se över alla detaljer ytterligare gånger. En person i din närhet kanske inte heller är helt pålitlig.

Lejonet: Är det bara din fantasi eller verkar en kärlekspartner eller date bete sig underligt?

På tisdagen och onsdagen kanske du startar med dig själv och rannsakar dig för att undvika att göra om tidigare misstag. Om en vän eller ytlig bekant på torsdagen, kanske via sociala medier, ber om pengar, var då försiktig. Med de oklara aspekterna i luften är det mycket möjligt att du inte har hela bilden klar för dig.

Jungfrun: En kärlekspartner kan skapa dramatik och vilja locka dig att agera. Det hela känns av under tisdagen och onsdagen. Undvik att bli en dramadrottning och se upp för svartsjuka och kontrolltendenser. Om du känner att någon i din närhet saktar ned din energi, för att du förväntas släppa allt och agera personlig stödperson, använd då torsdagen till att dra upp nya riktlinjer för hur du fördelar din energi. Ibland är det bättre att avsluta vissa relationer då de faktiskt bara stjäl kraft.

Vågen: På tisdagen och onsdagen kan du bli medveten om att en kärleksfråga du trott dig precis ha löst, inte alls gör att du mår bättre. Minnen eller rädslor, kanske så långt tillbaka som till din barndom, kan vara anledningen. Dyk ned i känslorna och ta dig an ditt kärleksliv via det du bär med dig i din livsryggsäck. På torsdagen kan du få en väldigt inspirerad snilleblixt gällande jobbet. Forsätt drömma och visualisera- om du ska genomföra dina fantastiska planer kräver detta mycket noggrann planering framöver.

Skorpionen: På tisdagen och onsdagen kan du känna dig lockad att berätta sanningen, av ren ilska. Försök att hålla dig långt från sociala medier och mobilen. Inget blir bättre av att du offentliggör hemligheter. Ja, det är en intensiv känslovecka! På torsdagen kan starka känslor av svartsjuka eller intensiva funderingar överskugga ditt kärleksliv. Tillit är centralt för aspekterna och idag gör du klokt i att spela med dina kort närmast bröstet. Du har inte hela bilden klar för dig ännu.

Skytten: Du älskar din frihet men inte så pass mycket att du upplever det som att du är, tja, ensam, i relationen. På tisdagen och onsdagen kan du plötsligt bli svartjuk! Känslolivet är intensivt och dramatiskt. Kommunikation kring hem-och familjeliv tycks förvirrat på torsdagen. Det är så mycket känslor inblandat att du kan känna dig känslomässigt kidnappad och inträngd i ett hörn. Försök att ligga lågt och minns att det som sker är övergående.

Stenbocken: På tisdagen och onsdagen kanske du blir varse att du förlorat dig själv en aning i en kärleksrelation. Dags att gå tillbaka till dig själv, dina önskningar och behov istället för att ge och ge till dina närmaste och din kärlekspartner. Massor av detaljer på jobbet kan få dig att känna dig splittrad på torsdagen. Medarbetare och/eller anställda kanske inte gör sitt eftersom de är mer på sociala medier än de är mentalt närvarande på jobbet. Lugn, du kommer att få tillbaka känslan av kontroll på jobbet! Det som sker är övergående.

Vattumannen: Din magkänsla pockar på din uppmärksamhet på tisdagen och onsdagen. Eller är det bara din fantasi som får dig att tro att något är galet i ditt kärleksliv? Allt handlar om tillit och sanning som ställs på sin spets, var beredd på starka känslor. Barn i din närhet eller en idé du brinner starkt för ger dig skäl att djupandas på torsdagen. Logiken tycks ha lämnat byggnaden och ersatts av drömmar och snurrighet. Avvakta med viktiga beslut.

Fiskarna: Börja med dig själv, om känslor och dramatik letar sig in i ditt liv, på tisdagen och onsdagen. Istället för att skylla på omvärlden och en kärlekspartner, se vad du har fört med dig in i situationen. Känslolivet kommer bli än mer laddat på torsdagen: Undvik att ta kommentarer och ageranden personligt. Du är känslig, känslig, känslig den här dagen.

En fråga som avser ditt hem, din familj och ditt ursprung triggar det som gör att du reser ragg. Försöka att praktisera lugn och avhåll dig från att ta viktiga beslut.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

”Astrologen går till stranden” :-) Älskar den här stilen!

Armband i boho-chic stil, Lindex

Kjol, Lindex

Flip-flops, Tommy Hilfiger (finns även i ljusrosa)