DIY snygga bokmärken

Jag bär med mig min kalender och min anteckningsbok för idéer och inspiration vart jag än går. I dem har jag olika stycken för olika saker; adresser, to do, dagens datum (så klart) och ämnen. Det har varit ett himla bläddrande så jag ville göra fina bokmärken. Eller vad jag nu ska kalla dem, avsnittsmärken?

Som jag skrev så såg jag att jag hade en massa rosa band i mina gömmor och då min kalender är rosa tänkte jag att just de skulle passa till detta. Det enda som behövs är band och gem. Bra om gemen passar bandets bredd.

Gör en ögla runt änden på gemet och låt bandet löpa.

Klipp till i den längd du önskar och behöver. Klipp ändarna på snedden om du önskar.

 Foto: Helena Lyth

 1. @ Kia: Tack, vad snäll du är! Å, så du har paus? Kanske sätter i gång till sommaren?
  Kram!!

 2. Så snyggt OCH praktiskt. Bästa kombinationen! :)
  Så roligt att du bloggar här nu OCH vad kul att vi kommer att ses den 4 maj. Det ser jag såklart fram emot!

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

 3. Hej Helena!
  Det var en fiffig lösning! Fint du fått det här.
  Ang min design så ligger det lite på vila just nu.

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..