Böcker redo att serveras

Vet inte hur ni var eller hade det som barn men jag älskade att bläddra i sagor och bilderböcker. Om och om och om igen. Alla färger och världar satte i gång fantasin och leklustan. Det fanns en stor sagoskatt i hyllorna och jag kan än idag inspireras av de formspråk och färger som jag tittade på så ofta. Undrar om jag blev kreatör pga alla böcker jag tittade i eller om jag ville titta i böckerna för att jag var kreativ…?

Det är med stor glädje jag ser att våra småttingar också gillar böcker. Viktigt då att böckerna är i deras höjd så de kan välja, ta fram och och själva läsa, eller ja, titta.

Barnens rum var tidigare köket i lägenheten och när lyan skulle renoveras bevarades serveringsgången och den är perfekt som bokhylla för barnböcker. Fint med alla färger till det stora vita skåpet.

 Foto: Helena Lyth

  1. Oj vad många gånger jag har läst ditt inlägg. När jag läste rubriken fick mina ögon spatt och så läste jag ”Böcker restaureras”. Och då fick jag läsa många gånger, för att hitta vart det stod något om det i inlägget :-)

    Fö så håller jag med – det är attan så viktigt att komma in i läsande i tidig ålder.

    Nu har jag fått bekräftelse på anmälan förresten :-)
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..