Läs om min jul i nya amelia Jul

I dag kommer den underbara jultidningen från amelia ut – amelia Jul. Fullproppad med julstämning, mat och pyssel. Perfekt att bläddra i för att komma i stämning och få inspiration.

Sen så har jag fått äran att vara med på ett hörn och berätta om min och min familjs jul, från morgon till sena natten. Väldigt kul att se sin dag på pränt. Lite konstigt för det har ju bara varit en dag vi upplevt och inte visste att vi följde något mönster egentligen men när det kokades ner till att bli ord på papper så var det tydligt; vi är en traditionalistfamilj.

Förra året vid den här tiden började jag blogga för amelia med en nischad julblogg. Jag har fått många frågor från vänner och läsare om hur det blir i år. Bloggen kommer inte bli en sådan tok-nischad julblogg som då men då jag är en julfanatiker kommer det givetvis vara MYCKET fokus på julen från nån vecka in i november. Det går ju inte att undvika. Har mycket pyssel på lut…

Kan säga så här om min jul i år; den kommer vara annorlunda än tidigare då vi kommer ha en ny liten bebis med oss, med allt vad det innebär, och att vi ska fira i vårt nya hus med resten av storfamiljen. Mycket härligt att se fram emot alltså. Hoppas ni följer med in i julstämningen här.

Kram!

  1. Härlig läsning med mycket julstämning. Snart är vi där med glögg, Bing Crosby och julgransglitter. Längtar!!

   Kram!

  1. Ska bli spännade med den stundande julen. Så mycket som är nytt. Jag kommer nog få be om råd av er så jag får ordning på grejerna.
   Hoppas du kommer gilla amelia Jul och kommer i stämning!

   Stor kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..