Jennie Hammar

Mobil uppdatering!

Vi firade av en lyckad semester med ett besök på Barney’s och efterföljande middag på Cecconi’s. Pizza, pasta, mozzarella, calamares – ja, ni fattar, vi unnade oss.

Men Filips tacos är inte heller att leka med. Den här kvällen åt vi mole-sås som tog honom tre timmar att koka ihop. Om någon sås skulle vara värd detta brinnande engagemang skulle det möjligtvis vara denna, för den var sannerligen suverän. Men ändå. TRE TIMMAR! Det är ju tre avsnitt Game of Thrones.

Jag satt och jobbade på Le Pain på Melrose i veckan och på väg från bilen gick jag bakom den här roliga väskan. Väldigt LA-ig stil överlag på de här tjejerna. Mycket färg och mönsterkombinationer – ”fun” och ”young”, som butiksbiträden i den här stan beskriver allt mode de säljer. Tydligen kom väskan från ett brittiskt märke som heter Skinny Dip.

Och ja, jag unnade mig en gravidmassage i fredags! Hos min favorit, Jessica, på Kinara spa. Ahhhhhhh. Vecka 34 nu!

Kommentera - 3 kommentarer
Föregående artikel Soft söndag
Kommentera - 8 kommentarer
Nästa artikeln Mobil uppdatering!
Föregående artikel #TBT

#TBT

Till för en vecka sedan i Mexiko! Jag har nu hunnit in i vecka 33. Tiden går både fort och sakta, känns det som. Jag är trött och sömnen blandad. Ingen sovställning är ju optimal så här på slutet och vissa nätter måste jag gå upp och äta en smörgås för att kunna somna om. Stora portioner mat är svåra att få plats med, vilket gör mellanmålen desto viktigare. Jag småäter en hel del. Nötter, yoghurt, smoothies, frukt, toast. Och 16.00, på klockslaget, drabbas jag av en tröttsvacka som enbart verkar kunna botas med mjölkchoklad. Alla medel är tillåtna så här under slutspurten!

Det är torsdag och ett nytt avsnitt Veckans bläcka! ligger ute och myser. Jag och Karin pratar magsjuka och Karins pågående influensa – som idag, UPDATE!, visat sig vara lunginflammation! Så kan det gå när man missar bryggan när man ska lägga till och istället gör ett magplask i det kalla vattnet. Lyssna HÄR!

Kommentera - 10 kommentarer
Nästa artikeln Soft söndag
Föregående artikel Dagens favorit!
Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln #TBT
Föregående artikel Glad onsdag!