Jennie Hammar

Le lördag

a1

Så var det måndag igen. Mat framför datorn, stress och, ja, en hel del kul grejer som händer också… Men i lördags var det middags hemma hos Issa och Filip. Jag och barnen var uppe och njöt av ostfondue och decembermys.

a2Jag har egentligen aldrig varit så förtjust i ostfondue. Kommer ihåg en gång när jag var på skidsemester och tryckte i mig en gryta uppe på toppen och höll på att kasta upp den i varenda kurva på vägen ner. Men den här var GOD.

 

Kommentera
Föregående artikel Mobil uppdatering!

Mobil uppdatering!

a1

Jag har varit på Restoration Hardware och köpt ljuslyktor. Denna inredningsbutik… Helt otrolig! Även om man inte vill att det ska se ut så här hemma, är det INSPIRERANDE. Och Tage hade the time of his life när han sprang runt där.

a2

Finaste tiden i LA, vid 16.00. MAGISKT ljus. Då är det härligt att susa upp och ner på boulevarderna.

a3

Jag och kidsen var hemma hos Karin och Henrik och åt middag. Stoffe, Henriks bror, var också på besök!

a7Och så var jag förbi Broome Street General Store, en favorit i Silverlake. En butik som har allt man vill ha, men inget man behöver. Utom en pepparkvarn, som jag köpte.

 

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Le lördag
Föregående artikel Prenumerera på A…

Prenumerera på Amelia!

jenniehammar

a1

Kanske är det så att du skulle unna dig själv nåt härligt, såhär i vintermörkret? Ett nytt piggt nummer Amelia i brevlådan varannan vecka – och samtidigt få fantastiskt hår på köpet (tre stycken full size-produkter från LÓreal!). Eller så kan du ge produkterna i JULKLAPP till nån du tycker om, vad vet jag. Oavsett är detta ett grymt erbjudande:

Du får 7 nr av amelia + schampo, balsam och inpackning från L’Oréal Professionnel för endast 159 kr + porto & exp.avgift 59 kr. Gå in HÄR och beställ!

a2

Kommentera
Nästa artikeln Mobil uppdatering!
Föregående artikel Matcha!

Matcha!

jenniehammar

a1Den stora dryckestrenden, om man nu kan kalla något så, är matcha green tea. MER antioxidanter och koffein än i kaffe. Och gott! I latteform. Jag är krokad. Sveper en så snart jag kommer över en. Skål!

Kommentera
Nästa artikeln Prenumerera på A…
Föregående artikel Nya bågar!