Jennie Hammar

Mobil uppdatering!

jenniehammar

Jag var hos Corinne och klippte och färgade håret. Det hade blivit så himla slitet och det var dags för en uppfräschning.

Min bästa vän Johanna fyller 30 år på fredag, och det firade vi en vecka i förväg, med att besöka Grand Hotels superba spa. Breda ut oss i bastun, peela och ta massage. Tydligen har Johanna en fobi för russinfingrar, och satt hela tiden med händerna ovanför ytan i bubbelpoolen. Det såg väldigt festligt ut, tyckte jag. Lite som att hon väntade på att nagellacket skulle torka. Därefter åt vi middag på Oaxen!

Och avrundade sedan med ett glas på Teatergrillen. Ni ser ju, den där drinken släppte vi inte ifrån oss frivilligt!

I lördags var vi trötta. Lutade oss mot våra män, när vi promenerade i Humlegården och fikade på Brillo. Väldigt mysigt.

Och i måndags blev jag och Ilse förkylda. Värsta på länge, för mig. Första för Ilse. Vi hostar och snorar. Nyser och snarkar. Sover i hög. Och hoppas att vi blir friska SNARAST!

Kommentera - 2 kommentarer
Föregående artikel Tävla med Extra!

Tävla med Extra!

jenniehammar

Ilse har fått fyra urgulliga tänder som lyser med sin närvaro varje gång hon ler – och gråter. Vilket också är lite sött, till hennes förtret. Och nu är det alltså dags att borsta dem. Vilket blivit en bra kvällsrutin. Bad, pyjamas, tandborstning och säng. Än så länge inte under några större protester! Men kanske är det nyhetens behag.

Tugga för skillnad är ett samarbete mellan Extra och SOS barnbyar för att stärka barns tandhälsa i Ghana. För varje Extra svenskarna tuggar i oktober och november går ett öre till projektet. Som en del av projektet har dessutom Ingela P Arrhenius gjort boken Vem tog min tandborste, samt en fin poster. De finns att köpa hos Krabat, och alla intäkter går till SOS Barnbyar. Ni kan vara med och tävla om dem här på bloggen genom att dela era bästa tandborstningstips! Hur gör ni för att få era barn att borsta bissingarna utan protest? Skriv era tips i kommentarsfältet, så lottar jag ut en vinnare som presenteras här på bloggen om ett par veckor!

Detta är alltså den urfina postern!

Tävlingspriser:
1:a pris = Bok + poster + 10 tuggummipaket  från Extra
2:a-5:e pris = Bok + 10 tuggummipaket från Extra

Kommentera - 25 kommentarer
Nästa artikeln Mobil uppdatering!
Föregående artikel Jag, idag!

Jag, idag!

jenniehammar

Tröja, Acne, mockatajts, Helmut Lang, jacka, IRO. En annan sak som hör hösten till är förkylningar. Och jag har åkt på en monstruös variant. Håller tummarna för att den ska blåsa över lagom tills vi åker hem om en vecka.

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Tävla med Extra!
Föregående artikel I min iPod!

I min iPod!

jenniehammar

 

Min fina vän Vanessa har släppt singeln Hurt – en låt som ni alla måste stämma av!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Jag, idag!
Föregående artikel Kvällens kontor!