Jennie Hammar

Nytt i garderoben!

jenniehammar

Det må vara ljumma temperaturer fortfarande, men hösten står ändå för dörren. Jag möter den i rutig kappa från Tiger. Ett kul tillskott till den annars ganska svarta garderoben.

 

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Inredningsdetalj
Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Nytt i garderoben!
Föregående artikel Mobil uppdatering!

Mobil uppdatering!

jenniehammar

Julia var över på en mycket soft fredagsmiddag. Hon föreslog after work. Men eftersom det är middagstid hemma hos oss fick hon en bit mat på vinet. Gräddig pasta med halloumisallad. Jag gjorde allt förarbete, så att säga, och lät Julia och Ilse stå för disken.

Vi har tagit vara på det fina vädret. Promenerat runt Djurgården, ätit lunch i solen. Och på tal om Djurgården var jag där på dop igår. Ebba och Anders döpte sin son John. Väldigt trevligt.

Varje gång jag likt en mulåsna kånkar hem matkassar tänker jag att jag ta mig tusan också ska börja handla på nätet. Men så gillar jag ju att titta på råvarorna, klämma på tomaterna. Och precis runt hörnet från mig, på Tegnérgatan, ligger den ekologiska mataffären Eat!.

Jag, Filip, Ilse, Johanna och Harriet var på Riche och åt tisdagslunch. Köttbullar och hamburgare och sen kaffe på det. Sånt är det mammalediga livet. Ibland.

Sen håller jag på att planera en tjejresa i slutet av oktober till, ja kanske Santa Barbara. Eller nån annanstans i Kalifornien. Pepp!

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Inredningsdetalj
Föregående artikel Detalj!

Detalj!

jenniehammar

En närbild på höststövlarna från Saint Laurent, som ÄNTLIGEN börjar bli bekväma. Mina stackars hälar har kämpat! Jag kommer att ha dem till jeans, klänning, vardag och fest.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Mobil uppdatering!
Föregående artikel Fredagslänkar!