Jennie Hammar

Lunch!

jenniehammar

Några snaps från när jag åt lunch med vänner på min favorit, Joan’s on Third, i veckan. Tog ett hastigt beslut att prova nåt nytt, istället för min vanliga Turkey meatloaf-macka.

En egg salad sandwich och quinoa-sallad. Också det väldigt gott.

Kommentera
Föregående artikel Jag, idag!

Jag, idag!

jenniehammar

Idag mötte jag upp Cissan för en hajk i Hollywood Hills. Hennes sex veckor nya son Remy var så klart också med. Han njöt av gunget i sin bärsele, och sov hela varvet runt. Det har varit strålande väder här det senaste. Till skillnad från östkusten som ju hade den där stormen. Eller icke-stormen. Borgmästarna deklarerade ”state of emergency” och beordrade folk att stanna hemma. TV-kanalen NBC hade en specialbuss utrustad med reportrar i pälshattar, parabolantenner och kameror i alla riktningar ”för att kunna visa kaoset på gatorna när ingen annan vågade sig ut”. Som att det var ett krig de täckte. Tyvärr blev det aldrig nån vidare storm. Vi svenskar hade antagligen kallat det för vanlig vinter. Och i den där specialbussens kameror kunde man se folk promenera runt – med kapuschonger på, men ändå. Vilket antiklimax. Här på västkusten var det inte mycket till storm. 28 grader och sol.

Tröja och tajts från Lulu Lemon.

 

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Lunch!
Föregående artikel Dagens favorit!

Dagens favorit!

Jag är alltid på jakt efter snygga nagellack (vem är inte det?). Och att hitta rätt är svårare än det låter! Det är flera parametrar som måste passa in. Såsom årstid, kläder och humör. Hursomhelst har jag spanat in detta lack från China Glaze i färgen Sun of a peach. Jag har fått för mig att det är en perfekt neon/korall. Och vad säger då detta om mig? Att det snart är vår, jag är glad och – jag vet inte – ready to disco?

(Och för er som undrar vad det är för mörkrött lack jag allt som oftast använder så är det Wicked från Essie.)

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Jag, idag!
Föregående artikel Chop chop!

Chop chop!

jenniehammar

Senaste skörden från köksträdgården: vitkål. Äntligen har huvudena börjat bli stora nog att plocka. Vitkålen är min största stolthet (i trädgården, that is). Jag har slagits med näbbar och klor mot diverse ohyra som varit minst lika sugna på den som jag. Det är inte alltid lätt att vara ekologisk. Men här ser ni alltså vem som vunnit!

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Dagens favorit!
Föregående artikel Vårtecken!