Jennie Hammar

Friska tag!

jenniehammar

Nu jäklar! Nu börjar det nya livet. Efter sommarens dekadens är det dags för en nystart. Jag känner det i hela kroppen. Ladda upp med krispiga råvaror på Whole Foods, hajka och träna, lägga sig i tid, jobba, men också – så klart! – unna sig en middag eller två med vänner här. Är MYCKET pepp på detta. ÄR NI MED??? (Obs! Denna dag började med brioche och marmelad. Men imorgon!)

Kommentera - 5 kommentarer
Föregående artikel Jag, idag!

Jag, idag!

jenniehammar

Jag och lille Tage mötte upp Karin på lunch i Larchmont idag. Hade planer på att sitta ute, men insåg snart att den 38-gradiga värmen var oss övermäktig. Så det blev inomhus. Vi har sannerligen anlänt mitt i den varmaste perioden!

Klänning, Raquel Allegra, sandaler, Anine Bing och hatt, Rag & Bone.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Friska tag!
Föregående artikel Mobil uppdatering!

Mobil uppdatering!

Jag och Ilse ligger i skuggan och myser på Anao Beach i Beaulieu. Underbart.

Jag kan inte räkna hur många sandslott som byggts under denna resa. Ilse bygger dem och Tage river dem. Det är väldigt kul att se hur de redan börjat leka med varandra. Ilse skojar och busar med Tage – som skrattar åt ALLT hon tar sig för. Ilses största fan.  Sen bråkar de däremellan.

Lunch på stranden när mina bröder och deras barn var nere. Och Johanna och Viktor med kids. Ursäkta min mycket märkliga min. Jag sväljer väl en räka eller nåt.

Jag och min älskade vän Johanna, med eftermiddagsvinet framför oss. Osten kom inte med i bild, men var så säkra på den stod där. Som ett skämt, all denna ystade mjölk som skulle konsumeras varje dag.

Jag och Filip unnade oss middag på Ciprianis i Monte Carlo en kväll när farmor och farfar var i stan. Milanese, fick det bli, och den satt som en smäck efter en dags flanerande i den märkliga staden.

Det finns en fantastisk, kringelikrokig väg som går utmed vattnet runt Cap Ferrat och en eftermiddag tog vi barn och barnvagn med oss och gick runt. Naiva inför utmaningen. Det blev till att bära barnen långa sträckor – bära vagnen, typ. Men till sist kom vi fram till Beach Paloma, en riktig strandpärla. Både för sol och bad, men också för middagar. God mat och otrolig utsikt.

Här sitter han, Rivierans guldgosse, och njuter av en middag with a view. Han kan vara den enklaste bebisen att resa med någonsin. Alltid GLAD! Otroligt.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Jag, idag!
Föregående artikel Jag – häromdagen!
Kommentera
Nästa artikeln Mobil uppdatering!
Föregående artikel Love Moschino!