Jennie Hammar

Vinn Nuxe produkter!

jenniehammar

nuxe

a1

Jag har alltid gillar Nuxe produkter – speciellt deras  Huile Prodigieuse,  som varit en självklarhet i badrumshyllan i många år nu. Funkar på allt: nagelband, fötter, hårtoppar – tja, hela kroppen. Nu har jag också blivit förtjust i deras milda ”Rose Petal”-rengöring, såväl som deras serie ”First Wrinkle Nirvanaesque” – som motkämpar de tidiga tecknen av åldrande. Vilket ju är något man får börja ta hänsyn till där man är i livet. Just nu kan ni vinna fina Nuxeprodukter! Gå in och tävla HÄR.

a2

Kommentera
Föregående artikel Happy Birthday!

Happy Birthday!

jenniehammar

a1

I lördags var Ilse bjuden på födelsedagskalas hos hennes kompis Elliot som fyllde 3 år. Jag hade kunnat tänka mig ett liknande kalas när jag fyller 35. Mat, tårta, ballonger, pyssel, lekar och lekledare.

a2

Och ansiktsmålning. Ilse ville gärna vara katt.

a3

Gullet. Den där satt fast hårt, kan jag intyga. Var nästan katt på dagis i måndags också.

 

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Vinn Nuxe produk…
Föregående artikel Måndagspepp!

Måndagspepp!

jenniehammar

a1

 

Det här, hörni, ger energi! Jag har varit så trött och stressad denna helg, själv med kidsen och allt det där. Så att inleda veckan på en så här high note sätter ribban högt! Nu är det läggdags. Imorgon står träning, jobb, möte och läkarbesök för Tage på schemat. Nu vet ni det!

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Happy Birthday!
Föregående artikel Semifinalisterna…

Semifinalisterna är klara!

 

Detta inlägg presenteras i samarbete med Specsavers!a1

 

Nu är de 21 semifanilsterna korade i Specsavers tävling ”Årets glasögonbärare”. Så roligt att se hur andra tänker och matchar sina glasögon till vardags och fest. Snygg/cool/kul inspiration. Det är verkligen en accessoar att lyfta fram. Och nu ska svenska folket rösta och tillsammans med juryn – där jag ju är inkluderad – kora tre finalister. Gå in och rösta HÄR.

Kommentera
Nästa artikeln Måndagspepp!
Föregående artikel Tages 1-årskalas!