Jennie Hammar

Dagens kontor!

jenniehammar

a9

Idag tillbringade jag förmiddagen med datorn på Petit Ermitage (mysigt hotell, om nån är på jakt efter ett!). TRYCKTE i mig av deras läskande frukostbuffé, svarade på mejl och filade på en text. Innan jag gick en rask hajk i Runyon. Bra START – men kvällen innebär ändå kaffe och jobb. Häpp!

a6

Kommentera
Föregående artikel Shiny shoes!

Shiny shoes!

jenniehammar

a1

 

Älskar mina skor från Céline! Fina till kjol, jeans, brallor – vardags och fest. (SYND bara att jag alltid får skoskav.)

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Dagens kontor!
Föregående artikel Cetaphil!

Cetaphil!

jenniehammar

cetaphil
a1

Det bästa knepet för bra hy, alla gånger, är rengöring. Morgon och kväll. Inga undantag! Cetaphil är en välkänd favorit i USA – som också är en självklarhet i badrumshyllan hos stjärnor som Olivia Wilde och Charlize Theron! ”Jag har alltid använt Cetaphils rengöring och krämer. Inte för att jag egentligen har speciellt känslig hud, men jag reser mycket och utsätter mig för ständiga klimatförändringar”, har skådespelerskan Zoe Seldana berättat. Vilket också passar in på min hud. Kanske inte för att jag reser SÅ mycket, men för att den är känslig för väder och vind.

a1

Denna löddrar härligt och luktar gott. Finns nu också på svenska apotek!

 

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Shiny shoes!
Föregående artikel Industrial elega…

Industrial elegance

jenniehammar

a1

(Detta inlägg presenteras i samarbete med Specsavers!) En bild från min plåtning med Specsavers i somras, med bågar från Cheap Monday som ingår i Specsavers nya kollektion Industrial Elegance. Kollektionen består av bågar från bland annat Hilfiger, Converse, Lagerfeld och Gant och är inspirerad av ett tidlöst formspråk med klassiska vintage detaljer.  Finns fler snygga bågar i kollektionen, kika in på Specsavers!

a2

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Cetaphil!
Föregående artikel En kväll på Holl…