Jennie Hammar

Jag är med barn!

jenniehammar

Den stora nyheten är alltså att Ilse ska få ett syskon! Detta kan hon så klart inte riktigt ta in än, men vi som gör det är OTROLIGT glada. Detta förklarar också att bloggen kanske inte sprakat av inspiration det senaste, eftersom jag varit både illamående och fasansfullt trött. Men nu börjar jag piggna till igen. Mer uppdateringar kommer att följa på ämnet, var så säkra!

Kommentera - 63 kommentarer
Föregående artikel Snapshot

Snapshot

jenniehammar

Ilse har feber och jag och hon har tillbringat större delen av dagen med att vila och titta i böcker. Förutom lunchen, då Karin, Cissan och Issa kom förbi och sällskapade. Issa har dragit sina visdomständer, Cissan köpt en ny handväska och Karin är precis hemkommen från en vecka i Miami, späckad av sol och halsfluss. Ja, det var såna saker som diskuterades. Ditten och datten. Trevligt, helt enkelt.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Jag är med barn!
Föregående artikel Nyhet!

Nyhet!

jenniehammar

Man kan väl säga att vi avslutade vår minisemester i tid. Södra Kalifornien är kallt och regnigt och även om detta är en gammal bild sammanfattar den modet ganska bra just nu: stickade tröjor (just denna poncho kommer från Davida). Jag tränar och jobbar och försöker komma ikapp mejlhögen. Vardag. Men! Jag har en  väldigt spännande nyhet att dela med mig av! Mer om detta imorgon.

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Snapshot
Föregående artikel Dagens favorit!
Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Nyhet!
Föregående artikel Quinceanera!