Jennie Hammar

Barnkalas!

Några utlovade bilder, tagna av Anna-Maria!

Knykalas!

Kul också att ha en anledning att ses innan alla sprids för vinden (till Sverige) för sommaren.

Någon undrade om jag gjort tårtan själv, men nej, jag är INTE material för Det stora tårtslaget. Den kom från Magnolia Bakery.

Bilder tagna av Anna-Maria.

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Baby sprinkle!

Baby sprinkle!

Det var väl inte direkt en överraskning för Karin, att vi skulle anordna en Baby Sprinkle för henne idag. Vi hade ju trots allt frågat om vilken dag som passade bäst. Men förhoppningsvis var det lika roligt ändå! Och många som kom. Jag återkommer med fler bilder!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Barnkalas!
Föregående artikel Jag, idag!

Jag, idag!

jenniehammar

I gamla jeans från Acne, ännu äldre skor, Chloé och topp – ny! – från Zara.

Lagom till att ni vaknar somnar jag. Ha en fin torsdag!

Bild tagen av Daniel Sahlberg.

 

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Baby sprinkle!
Föregående artikel Mobil uppdatering!

Mobil uppdatering!

Jag stannade förbi Joan’s on Third för en liten pick me up häromdagen. Socker!!! Alla dessa nätter när man vaknar 2, 3, 4 gånger. Ibland undrar jag om man nånsin kommer sova normalt igen. Märkligt nog känner jag mig sällan trött. Eller, ni fattar. Jag STÅR upp.

Och det är sannerligen av en god anledning man gör allt man gör. Här hänger jag och Tage med min kompis Annika och hennes son Heath. Vi fick barn en vecka ifrån varandra, hur otroligt är inte det!? De här två små kommer bli vänner oavsett om de vill eller inte.

Jag köper vin på Silverlake Wine, en välsorterad vinbutik i, ja, Silverlake. Dock var den här rackaren korkad så den åkte jag och bytte när jag ändå svar i krokarna.

Familjen var på The Grove i helgen. Åkte tåget med Ilse, åt middag på Marcel och min man köpte denna. Notera hårdrocksloggan, som verkligen understryker att den ÄR för män.

Jag, Tage och Karin var hos vår vän Maranda och klippte oss. Hon har två hundar och en katt och det blev en faslig tuppfight när Buster, Karins hund, dök upp. Det slutade med att samtliga blev utslängda. Katten var inte helt nöjd med det.

Multi tasking.

Och jag var på hälsoundersökning. Då får man ha på sig så här fina papperskläder. Vilken ångest det alltid är, att gå till doktorn. Men skönt när det är gjort!

Ser fram emot att dessa ska bli till fina passionsfrukter!

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Jag, idag!
Föregående artikel Helgmys