Jennie Hammar

Sommarfavoriter i garderoben!

jenniehammar

Byxor och topp från underbara Rodebjer, svenskt mode at it’s best, och ett par svarta pumps som jag hittade på rean! Du gäller det bara att hitta tillfällen att ta på sig dem!

Kommentera - 2 kommentarer
Föregående artikel En glad midsommar

En glad midsommar

Igår besökte vi Skansen innan sill och snaps avnjöts, med Ilses bästis Harriet. Stämde av midsommarstången, dansade och tittade på alla djur. Väldigt populärt, så klart. De är så gulliga de här två.

Tage var också med. Och verkade trivas även om hans intresse för älg och björn var, tja, SVALT.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Sommarfavoriter…
Föregående artikel (Går)dagens kont…

(Går)dagens kontor!

jenniehammar

Så är det äntligen sommar och en intensiv tid går mot ända. Jag är förkyld. Sista jobblämningarna är gjorda. Kul samarbeten har lanserats. Och jag ser fram emot en, förhoppningsvis, solig semester! (Trots att det verkar bli en regnig midsommar, då.) Bada med barnen. Äta god mat. Och allt det där som hör tiden till. Glad sommar, alla!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln En glad midsommar
Föregående artikel Jag + Specsavers…

Jag + Specsavers = sant

jenniehammar

(Detta inlägg är ett samarbete med Specsavers.)

Det här är ROLIGA nyheter! Jag, som själv är stolt glasögonbärare och därför ser det som en självklar och väldigt SNYGG accessoar, har i samarbete med Specsavers fått ta fram en alldeles egen kollektion bågar. Markerade, tydliga sådana, precis som jag gillar. Det finns några sköldpaddsmönstrade – en återkommande favorit – i kollektionen, men också två par blå varianter – och svarta, så klart. Jag tycker själv att man ska lyfta fram glasögon och att det är ett sätt att understryka sin stil och personlighet. Så det så!

För lanseringen var det en hel del journalister som närvarade. Så otroligt kul att det blev en sån uppslutning! Jag känner mig ödmjuk.

Och god middag, fint dukad, serverades.

Trevligt, var det.

Och Frida Boisen intervjuade mig om kollektionen och frågade vad jag tycker att man ska tänka på när man köper eller bär glasögon. Mer om allt detta – plus kollektionen – hittar ni HÄR. De jag har på mig kommer från Cheap Monday, och är en del av kollektionen.

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln (Går)dagens kont…
Föregående artikel God morgon!