En kväll på slottet

Annonsen laddas.

a1

I onsdags träffades jag, Issa och Lotta på middag på Chateau. Vill man ha trevlig ambience är detta plejset. Så att säga. Alltid lika trevligt.

a2

Nån sorts buffé-tänk på middagen, blev det. Lite av varje.

a3

Badrums-selfie. Sånt man sysslar med som vuxen kvinna.

Det här inlägget sponsras av specsavers

Fler bilder!

Annonsen laddas.

Detta inlägg presenteras i samarbete med Specsavers!

unknown-9

Här kommer några fler bilder från vinterns plåtning för Specsavers! Jag ÄLSKAR dessa bågar. Som, utöver att vara snygga, också går för helt rimliga priser. Från 795 kronor och upp. Det är roligt att kunna bygga en glasögongarderob, eller i alla fall ha ett par olika att byta emellan. Glasögon är inget nödvändigt ont, utan tvärt om en accessoar att lyfta fram. Pricken över i:et! Kolla in mina favoriter HÄR och många fler på Specsavers.se

unknown-6 unknown-5

 

Ledig måndag!

Annonsen laddas.

a1

Idag var ”Presidents day” i USA och alla var lediga. Barnen hemma från skolan. Så Issa och Karin kom hem med sina kids till oss och åt lunch och bullar. Älskar dagar som dessa. Hemmamyset är det bästa myset. Ni missar väl inte att följa mig på Instagram? För frekventare uppdateringar. Där heter jag @jennieham – men kolla också in @veckansblacka. FYI, bara!

Helg

Annonsen laddas.

a1

Det var storm i helgen. Värsta på tio år, tydligen. Folk trillade ner i slukhål och motorvägarna förvandlades till stora sjöar. Träd föll ner och halva stan var utan ström. Jag och barnen var hemma och njöt. Lämnade inte huset. Hade ett gäng vänner hemma på middag i lördags. Lagade mat och drack rödvin. Och så tog jag en nap med Tage. Inte under middagen, men på dagen.