Jennie Hammar

Super Bowl Sunday

Det är så här man rundar av en trevlig helg. Eller en dålig. Eller bara vilken dag som helst. Att ligga tätt med de här små är det BÄSTA som finns. Det är söndag och jag har efter en dag full av Super bowl – och mat, mat, mat – krupit ner i sängen med barnen. Det amerikanska fotbollsevenemanget handlar lika mycket om mat som sport, att titta på aktiva människor medan man själv är så passiv som möjligt, och snittamerikanen pillar i sig MINST 6 000 kalorier. Och sen blir man så mätt att man somnar. Även jag.

Kommentera
Föregående artikel Flytande energi

Flytande energi

jenniehammar

Två saker som piggar upp på eftermiddagen: kaffe och myntakryddad lemonad! Efter att familjen tagit en tuppis ska vi lasta in oss i bilen och åka till The Grove. Tidig middag står på schemat!

Kommentera
Nästa artikeln Super Bowl Sunday
Föregående artikel Blöjans evolution

Blöjans evolution

jenniehammar

(Detta inlägg presenteras i samarbete med Libero.) Tänk vad mycket i livet som just nu kretsar kring kiss, bajs – och blöjor! (Samt sömn, men här har vi en hyfsat pigg morgon!) Man tillbringar mycket tid vid skötbordet och man vill att det bebisen har närmast sin mjuka hud ska vara så skönt som möjligt. Jag har precis fått prova Libero Touch, en ny blöja som utöver att den sitter som en smäck också är mjukare än någon annan jag provat tidigare.

MYCKET har hänt sen vi hade på oss kantiga, knotiga saker som satt på plats (nåja) med plastsnibbar. Detta är något jag ständigt hör far- och morföräldrar kommentera, hur fantastiska de moderna blöjorna är. Hur bra de sitter, hur mjuka de är. ”OTROLIGT!” Men jag har kanske inte själv reflekterat över det förrän jag nu får jämföra. Tages blöjor har väldigt lite gemensamt med de jag själv hade en gång. Ta en titt här och jämför med när du själv var liten!

Libero touch är mjuk, sitter bra och, av allt att döma, tycker Tage också det. Mjukt ska mjukt ha!
//

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Flytande energi
Föregående artikel Jag, idag!

Jag, idag!

jenniehammar

När jag mötte upp Lotta på lunch i Brentwood. Väldigt casual, som ni ser. LA-ig. Folk skulle liksom inte lyfta på ögonbrynen om jag klev in så här på en restaurang i Beverly Hills en lördagskväll. Ännu en anledning att gilla den här stan! Byxor, Ragdoll, linne och tröja, Helmut Lang, skor, Nike. 

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Blöjans evolution
Föregående artikel Onsdagssummering