Jennie Hammar

Min dåliga dag

jenniehammar

Ni vet såna där dagar när allt bara klaffar? När alla stoppljus visar grönt och man får bagaget först av alla på flygplatsen? Dagar när allt man rör vid bara blir till guld? Well, gårdagen var den exakta motsatsen till en sån.

06.15. Jag stressar upp ur sängen, flyger in i duschen, TRYCKER ner alla kläder i min väska och skyndar ut till JFK där jag anländer – pust! – i tid.

08.05. Planet är en timma ifrån take off när mannen bakom incheckningsdisken berättar att han inte hittar min bokning. Det visar sig att jag är bokad dagen efter. Och att planet är fullt. Viss panik utbryter. Mest från min sida, väldigt lite från hans.

08.09. Efter lite fjäskande lyckas jag boka om och säkra en plats på planet. Det kostar mig 200 dollar extra – men so be it! – jag MÅSTE tillbaka eftersom jag har en intervju bokad på eftermiddagen i LA.

08.40. Jag hamnar jämte en gammal man som luktar fimp och hostar okontrollerat. Jag blir så illa berörd av hans uppenbara ohälsa att jag känner mig yr. Det senaste halvåret har filmer som den HÄR rullat på TV i USA och jag misstänker att det har med den att göra.

11.46. Jag landar på LAX.

12.41. Mitt bagage anländer – 1 timma efter planet!

13.36. Jag kommer hem och öppnar bagaget och inser snabbt att det inte är mitt (det första jag ser är en rosa dunjacka och en lila pälsmössa). Två timmar i telefon med flygbolaget resulterar i att jag slutligen får tag i nån Beverly Hills-brud som också råkat ta min väska.

15.15. Sjukt irriterad – och hyfsat säker på att det hela är Beverly Hills-brudens fel, fast det lika gärna kan vara mitt – rullar jag upp till The London Hotel där min intervju ska äga rum 16.00, samt för att möta Beverly Hills-bruden för ett snabbt byte av väskor. Hon är 32 minuter sen, men låter det passera okommenterat.

15.47. Jag rusar in i lobbyn och frågar vilken svit jag ska till, men receptionisten lyckas inte hitta att det är någon pressdag bokad någonstans. ”Hold on!” skriker jag och börjar paniskt bläddra igenom mejlen i min telefon. Det är då jag inser att intervjun är först NÄSTA tisdag.

Ridå.

 

Kommentera

Kommentera

Haha! Sådär har hela min vecka varit!

Christine&Paris http://christineiparis.blogg.se februari 24, 2012 15:45 /

Svara

Haha, underbart rolig läsning! Humor! Hoppas att du har hämtat dig!

Anna februari 23, 2012 21:58 /

Svara

Haha, herregud, det var det mest underhållande jag har läst på länge – men samtidigt, gud stackare!! Efter det här förtjänar du en riktig glidardag :) Kram

inspireme ❀ http://inspireme.spotlife.se februari 23, 2012 20:57 /

Svara

Oj hjälp vilken helvetesdag! Jag lider med dig. Men ska erkänna att jag skrattade gott när jag läste det först. Kul att du delar med dig! Och tack för en fin blogg, min fösta kommentar, trotts att jag har följt dig länge. Ska blir bättre!

Cissi februari 23, 2012 17:59 /

Svara

Haha det där skulle kunna vara en del ur en amerikans hittepå film, när bara allt går fel!

Petra http://blogg.mama.nu/fetapetra/ februari 23, 2012 14:54 /

Svara

Lägg AV!!!! Jaja, se det så här, nu har du haft din Bad, bad, verry bad day. Sällan att flera sådanna dyker upp på samma år :) Hoppas att det lugnat ner sig nu och att du kan skratta åt det i efterhand och kan se det som en väldigt rolig anekdot som du kan dra i flera år :)

SuSanne februari 23, 2012 09:50 /

Svara

Amen fy… stackare! Vilken kalldusch. Men jisses…erkänner … jag skrattade så kaffet flög upp i näsan.

cat februari 23, 2012 09:18 /

Svara

Alltså nej… Fy fan! I feel for you! Haha, så kul att du delar med dig i alla fall.

Madelene februari 23, 2012 07:28 /

Svara

Vänner! Vad härligt att läsa era kommentarer! /Jennie

jenniehammar februari 23, 2012 07:02 /

Svara

Fantastiskt! Att du inte brot ihop…
Det dar med att ta fel pa dagar brukar ligga min familj varm om hjartat. Vi har missat flyg med en hel veckas fel, for sent ocksa saklart…

Melbournetime http://www.melbournetime.wordpress.com februari 23, 2012 04:04 /

Svara

Japp, Det låter som en sjukt jobbig dag. Ändå blir jag så nöjd. För jag tror alltid att sån´t bara händer mig! Så, tack!

Anna K http://paettannatsatt.wordpress.com/ februari 23, 2012 00:57 /

Svara

HAHAHAHAHA JAG DÖR

zara februari 23, 2012 00:34 /

Svara

Underbart!
Tack för att du bjussar på sådant som vissa skulle låtsas aldrig hade hänt!

Annisen http://livlust.blogspot.com/ februari 23, 2012 00:00 /

Svara

Underbart!
Tack för att du bjussar på sådant som vissa aldrig skulle låtsas hade hänt.

Anna J http://livlust.blospot.com februari 22, 2012 23:57 /

Svara

Å herregud säger jag bara….. Du fick mig att skratta iallafall, alltid något!

Therese Olin februari 22, 2012 22:27 /

Svara

Hahaha alltså sådana dagar. Det är då man bara vill skjuta sig själv alternativt tröstäta hela kvällen för att sedan begrava skitdagen och aldrig mer tänka på den.

Paula http://livehealthier.blogg.se februari 22, 2012 22:17 /

Svara

Nej men fy fan i hela helvettet!
haha, jag skrattade och grät samtidigt. Hoppas du köpte en fetingbakelse och en dyr creme så dagen fick någon mening.

Emma februari 22, 2012 20:46 /

Svara

haha åh nej, stackare!! Finns en viss igenkänningsfaktor i det där kan jag lova;) Hoppas du tog dig en stark välförtjänt drink i hotelbaren<3!

Kram,
LINE

http://www.themanylivesofline.blogspot.com/ http://themanylivesofline.blogspot.com/ februari 22, 2012 19:57 /

Svara

Åh tack! Min dag blev i ljuset av denna historia genast mycket bättre.

Marie-Louise februari 22, 2012 19:36 /

Svara

Hahahahaha stackaren:)

Malin http://www.traningsinspo.wordpress.com februari 22, 2012 19:17 /

Svara

Ååh herregud! Jag blir nästan lika stressad och arg, som jag antar att du var, bara av att läsa om eländet. Men VILKEN tur i oturen att du fick reda på din kappsäck!

Petra februari 22, 2012 19:15 /

Svara

Jösses, låter värre än min senaste ”semester” vilken tillbringades till största del i LA. När jag kom hem kände jag att jag behövde en semester till för att vila upp mig!

Helena februari 22, 2012 17:49 /

Svara
ANNONS
ANNONS