Jennie Hammar

Newsflash

jenniehammar


Dags att fylla på med lite färska mags! På Franklin Ave återfinns inte bara godaste juicen, utan också bästa tidningsståndet. (Och ett par riktigt trevliga caféer – som La Poubelle på 5907 Franklin Ave).

Kommentera

Kommentera

Vilken modell är det du har på din väska där? Ser perfekt ut! x

Pia mars 11, 2012 06:25 /

Svara

Hej jennie! vill bara säga att du inspirerar mig väldigt mycket, både med vackra bilder, roliga inlägg OCH din attityd till träning och hälsa. Jag tycker att du står för ett hälsosamt ideal som annars möter hård konkurrens mot alla bensmala tjejer. Och att du utstrålar glädje gör ju inte saken sämre! Hoppas du får en grym helg :)

antonia mars 9, 2012 17:51 /

Svara

La poubelle? vad roligt, det betyder ju skräp på svenska? :)

Jenny http://jennylinacarlsdotter.blogg.se mars 8, 2012 10:18 /

Svara
ANNONS
ANNONS