Jennie Hammar

Newsflash

jenniehammar


Dags att fylla på med lite färska mags! På Franklin Ave återfinns inte bara godaste juicen, utan också bästa tidningsståndet. (Och ett par riktigt trevliga caféer – som La Poubelle på 5907 Franklin Ave).

  • Pia

    Vilken modell är det du har på din väska där? Ser perfekt ut! x

  • antonia

    Hej jennie! vill bara säga att du inspirerar mig väldigt mycket, både med vackra bilder, roliga inlägg OCH din attityd till träning och hälsa. Jag tycker att du står för ett hälsosamt ideal som annars möter hård konkurrens mot alla bensmala tjejer. Och att du utstrålar glädje gör ju inte saken sämre! Hoppas du får en grym helg :)

  • http://jennylinacarlsdotter.blogg.se Jenny

    La poubelle? vad roligt, det betyder ju skräp på svenska? :)

ANNONS
ANNONS