Jennie Hammar

Lite retusch?

jenniehammar


Demi Moore är aktuell i en ny kampanj för skönhetsmärket Helena Rubinstein. Tänk vad lite retusch kan göra! Så att man ser ut som en helt annan människa. I det här fallet Jennifer Garner – om hon också blivit retuschad.

 • Elin

  Eller Diane Kruger, tycker ja!

 • Petra

  Pia du kan klicka på rubriken i gamla inlägg så öppnas inlägget, men jag saknar också Arkivet, alltså länkar till varje månad och år.
  Starkt retuscherade bilder är lika hemska som ”överbotoxerade” kvinnor – ger mig skrämselhicka!

 • http://paettannatsatt.wordpress.com/ Anna Kropp

  Mycket märkligt.

 • linnea

  På tal om Hollywood. Min guilty pleasure är people.com, kan sitta hur länge som helst och bara snaska i mig allt. Helt plötsligt är du med på en bild, och jag tänkte ”vad tusan gör Jennie Hammar på people.com?!”. Såklart var det inte du, men det var Charlize Theron. Men nu kan jag inte riktigt släppa det, varenda bild på dig är liksom ”…ja lite, Charlize är det ju…”

  Det går inte att högerklicka in länken till bilden, tusan!

 • Sofia

  Hade varit riktigt kul att få se ”före”-bilden..

 • Bibbi

  Men jisses. Jag tror jag skall börja använda HR-produkter så jag också blir så där snygg…

 • Lisen

  Hahahaha, jag älskar dina lite ironiska inlägg. Fortsätt med fler sådana!!

 • Molly

  Pia, hur gammal är du egentligen? Om du tycker tidningen Amelia är en ”tant”tidning kanske du skall börja läsa Frida istället?

 • Sanna

  Hahaha! Demi Less vore ett bättre namn, Less wrinkles, less years of age, less insikt.
  Men du, saknar en del humor och ironi från din Elle-blogg! Men skitkul att du är på amelia nu
  :)

 • Pia

  Hej, Jag har läst Din blogg ett bra tag från Elle etc…Men nu undrar jag varför har du flyttat över till Amelia? Det är ju en riktigt tråkig ”tant”tidning! Man hittar ju knappt din blogg och den är svår att läsa när man inte kan klicka sig vidare till äldre inlägg. Hoppas att du flyttar snart igen! Älskar att läsa dina inlägg! Mer skönhetstips/favoriter/dagens outfit etc, Tack!
  Ha en bra dag! Kram Pia/

 • My

  Ser mer ut som hennes 20 år yngre dotter. Sjukt!

ANNONS
ANNONS