En god morgon

01 april 2012 10 kommentarer
Okategoriserade

I fredags fyllde jag år och blev fint firad med frukost och prinsesstårta från Berolina. Eller, klockan var snarare brunch när vi väl började slajsa upp underverket. Och vid det laget var spänningen total. Vad låg det i paketen!?


Bland annat en gryta från Creuset! Tack, pappa!

Och vad kan det här vara?


En fransk tupp! Jag har länge letat efter en sån – på riktigt! – att ha i köket.

Dessutom överraskade Filip med en kavaj från A.L.C. som jag gått och drömt om. Och brallor. Mer om dessa sen!

 

10 kommentarer

Grattis i efterskott! Tack för en fantastiskt kul och inspirerande blogg! En fråga – det är inte så att du tröttnat på den randiga långklänningen från Acne som du inhandlade för ett par år sedan och vill sälja den till mig? Har grämt mig sedan dess att jag inte slog till på en…

Grattis i efterskott! Följer din blogg dagligen och älskar den. Fina bilder, drömmen om LA, glamour, man blir glad helt enkelt.

Bättre sent än aldrig..Grattis! Älskar Le creuset. Ps har frågat förut om du skulle kunna lägga upp receptet på chiligrytan som filip gjorde…mums.

Hej och grattis!! Vill också ha en sådan tupp till mitt kök- har googlat runt men hittar ingen. Vet du vart man kan få tag i en?? Tack för en super blogg! Kikar in hos dig dagligen!

Grattis i efterskott Jennie! Jag fyllde också år i fredags, en fin dag att fylla år på! :) Tack för en jättebra blogg!

Skriv en kommentar