Två tänder lättare


Efter en hel veckas infektion i ett par visdomständer, blev jag idag tvungen att operera ut dem. Jag har gjort samma procedur en gång tidigare och let me tell you, det var INTE trevligare den här gången. Vid ett tillfälle skrek jag så paniskt att tandläkaren var tvungen att stänga dörren för att inte skrämma de andra patienterna. Jag gastade ju heller inte mindre av att han prompt VISADE mig tänderna han drog ut. Med ett ”Ahaaa!” höll han upp de blodiga gaddarna framför mitt ansikte, stolt, som en jägare som poserar med sitt byte, innan han dök ner igen och fortsatte gräva.
Nio timmar senare ligger jag här på soffan, fortfarande yr, med smärtstillande och penicillin och soppa och hoppas innerligt att jag mår bättre i morgon bitti då jag har en intervju bokad 1,5 timma utanför stan.

Ja, så nu vet ni det.

  1. Jag tror jag är en av de få lyckliga vars visdomständer kom ut med ett ”plopp”:-) Inga långa rötter, inget större blodbad och ingen medicin efteråt jag kunde gå till skolan direkt efter. Det var värre när min bror drog ut sina. Hela ansiktet var bedövat UTOM tänderna som skulle dras ut.

  2. Å fy fan :( Lider med dig. Vet precis hur det känns. Det är brutalt att dra ut visdomständer, inget snack om saken.

  3. Aj aj aj, låter inget vidare.
    Har själv en barbar till tandläkakare som vill klippa alla mina 4 visdomständer på en och samma gång, varje gång jag går dit är det en fight och han har skrivit 3 referrals till en oral surgeon som jag vägrar gå till…GULP!
    Hoppas du mår bättre snart, du kan väl skriva hur återhämtningen går, jag är väldigt intresserad av att höra SANNINGEN.
    Kram

  4. Asch, brukar inte kommenter men AJ FAAAN vad illa det där låter. Rise above Jennie, du är fantastisk och verkar otroligt stark – om någon tar sig till intervjun är det du, förmodligen med ett leende på läpparna. Du är en stor inspiration och jag dyker in på din blogg minst en gång i veckan för att lyfta mig ur ap-stressiga dagar. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..