Restaurangtips!

Oscars Cerveteca är en av Venice absolut trevligaste restauranger. Avslappnat och gott. Tacos och hamburgare, öl och vin. Gårdagen avrundades här i sällskap med Henry och Annika – och Susanne, som tittade förbi på ett glas. Kolla även in grannhaket Venice Beach Wines.

(Mannen till höger på ovan bild är inte den bästa representanten för Venice sommarmode. Nog för att havsbrisen är sval om kvällen, men dunjacka, really?)

  1. Hej Jennie! Jag ville väl bara säga att jag är helt förtjust i din blogg. Jag har vart en trogen läsare en lång tid nu och för en fellow utlands svensk måste jag säga att du inspirerar hårt! Tack för allt och keep up the good work,

    Malin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..