Jennie Hammar

Vidgade vyer

jenniehammar

I förra veckan blev det en hajk i Malibus gröna berg. Och om det inte varit för ”june gloom” – den dimma som rullar in över Kaliforniens kust om somrarna – hade man haft Stilla havet som backdrop. Men det var ju ganska fint ändå.

Kommentera

Kommentera

Ganska så, ja! :)

Anna http://www.madamemignon.blogg.se juli 6, 2012 22:52 /

Svara

Jiiises, vilka abs. go go!

Hanna juli 4, 2012 16:29 /

Svara

Hej Jennie!
Det finns ju vissa små stunder på dagen som man gillar lite extra. Så som, morgonkaffet, frukost utomhus, träning i solsken bland annat… ett sånt guldkantat tillfälle är när man får läsa ett nytt inlägg från dig! Tack för att du delar med dig och inspirerar :)
Ha en helt fantastisk sommar i underbara L.A.!
Mvh
Therese

Therese juli 4, 2012 13:11 /

Svara
ANNONS
ANNONS