Jennie Hammar

Big Sur

Så var vi tillbaka i Kalifornien igen. Efter att ha korsat oljefält, fruktodlingar och vingårdar har vi äntligen nått det svala havet. Från 45 grader till 25. Big Sur. Min absoluta favorit.

 

 

 • Louise

  Hej!!! Jag ska till Big sure nästa vecka, tänkte höra vad ni bodde?!

  • jenniehammar

   Hej Louise!
   Vad roligt! Jag ÄLSKAR Big Sur. Vi bodde på Post Ranch Inn, men det finns fler alternativ som verkar trevliga där. Kolla in Deetjens Big Sur Inn! Jag har inte bott där själv, så jag kan inte garantera nåt, men det SER helt fantastiskt ut. Åk förbi Henry Miller Library när ni är där också. Om ni har tur kanske det är nån konsert!

   Ha en fin resa!
   Jennie.

 • http://astridur.com Astrid

  Underbart!

 • suss

  Fantastiskt vackert där faktiskt, avis på dig just nu!

 • kitty

  Whats the name of the hotel in Big Sur?

 • Alice

  Ser totalt jävla underbart ut!

ANNONS
ANNONS