Packat och klart för en helg på brittiska landsbygden!


via Instagram http://instagr.am/p/NlUNoVF9WO/

  1. Säger som föregående..Lägg av! Att resa med den mängden packning är ju löjligt. Ifall det inte är så att ni är borta i 2 månader o ska hinna med både Frankrike, London och Grönland under samma tripp. Visst, bra val av bags och väskor men lägg ner över konsumtionen och maxad fåfänga Jennie (kan köpa halva din garderob till ett bra pris ;))

  2. Alltså, är det en väldigt bra solkräm elelr väldigt väldigt mycket som du använder? Du är väl så mykcet i solen och ändå ser man bara pärlemorskimmer.. Vad är hemligheten? Jag vill iten bli solbränd men tycker allt det är jävligt obekvämt att kladda in ansiktet hela tin. Och så blir jag blank o kladdig att se på också… Snälla, tips på solskyddsprodukt/förfarande. Grattis för att du får leva med så himla härlig man som jag tror han är. Och säkert grattis till honom också. Ja..hej!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..