Jennie Hammar

Restaurangtips!

Det var någon som efterfrågade restauranger i närheten av Nice och efter att ha provat mig runt de lokala krogarna – samt ett par i Monaco – levererar jag nu ett skottsäkert tips: Anjuna, på stranden i Eze. Rivierans bästa atmosfär! Till och med min vän Micke, en av de kräsnaste människor jag känner, tycker att det håller absolut världsklass. 9 av 10 möjliga.

Kommentera

Kommentera

Hej Jennie!
Ditt bsta restaurangtips i Las Vegas??
Gillar din blogg skarpt!
Helen

Helen http://www augusti 6, 2012 09:50 /

Svara

Hej Helen!
Jag skulle rekommendera Nobu på Hard Rock Hotel, för den grymma maten. Eller Robuchon på MGM av samma anledning. Gillar man italienskt är Sinatra gott. Är man utsiktstorsk är Mix på toppen av The Hotel fullkomligt breath taking.

Hoppas du får en bra resa!
Jennie.

jenniehammar augusti 6, 2012 10:40 /

Jag diggar dig!! Kram!

Malin augusti 5, 2012 21:38 /

Svara
ANNONS
ANNONS