Restaurangtips!

Det var någon som efterfrågade restauranger i närheten av Nice och efter att ha provat mig runt de lokala krogarna – samt ett par i Monaco – levererar jag nu ett skottsäkert tips: Anjuna, på stranden i Eze. Rivierans bästa atmosfär! Till och med min vän Micke, en av de kräsnaste människor jag känner, tycker att det håller absolut världsklass. 9 av 10 möjliga.

  1. Hej Helen!
   Jag skulle rekommendera Nobu på Hard Rock Hotel, för den grymma maten. Eller Robuchon på MGM av samma anledning. Gillar man italienskt är Sinatra gott. Är man utsiktstorsk är Mix på toppen av The Hotel fullkomligt breath taking.

   Hoppas du får en bra resa!
   Jennie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..