Jennie Hammar

Hej då, Frankrike

jenniehammar

It’s a wrap! Semestern är slut och det är dags att återgå till vardagen. Man kan inte leva på croissanter och rosévin i all evighet. De närmsta veckorna är det Stockholm som gäller. Vilket ju inte heller är så dåligt. Inte så dåligt alls, faktiskt.

 • Ingvild i Oslo

  Kjære Jennie!
  Jeg elsker bloggen din og gleder meg til å lese den hver dag! Den har en fantastisk god mix av humor, mote, mat, bilder, musikk og reise! Min favorittblogg! Jeg liker også godt at du svarer på kommentarene og spørsmålene du får!
  Kos deg i Sthlm. Jeg var der fra fredag til i går og hadde bare solskinn og varme, rea og god mat!

 • http://beautycomesclean.se mitte – beautycomesclean.se

  Supersöt klänning! Var kommer den ifrån?

  • jenniehammar

   Klänningen kommer från Zimmermann! /Jennie

 • Anna

  Hallå!

  Härliga kort. Fantastiska kort rent utsagt! Vad har ni för kamera? Har fastnat helt i att fotografera men lyckas inte riktigt få till sådana bra skärpedjup som du har! Allt ligger förvisso inte i kameran men det är ju en bra start. :)

  Ha det gött!
  /Anna

 • Hanna Forsberg

  Hej! Jag har en liten fråga angående träning och LA. Vet du om någon bra pt-utbildning eller liknande? Jag har inget att göra till hösten och funderar på att utnyttja husrum hos mina fina släktingar på Manhattan beach i några veckor och samtidigt göra något vettigt. Men det är svårt att veta vad som är bra eller inte, första träff på Google är ju inte alltid bäst. Ha det fint i Stockholm!
  Hanna

 • http://blogg.amelia.se/lindasblogg Linda

  Härligt sommarfin klänning du har!

  Kram från Moskva!
  blogg.amelia.se/lindasblogg

ANNONS
ANNONS