Soft söndag

Idag har jag smugit runt i bekväma byxor från Alexander Wang, skor från Converse och tröja, Helmut Lang. Jag har inte direkt slitit ut mig. Jag tog sovmorgon och såg en film. Njöt av att göra ingenting. Alstrade energi inför den kommande veckan.

Den största kraftansträngningen var när jag tog mig till den lokala pizzerian.

Och åt en oäventyrlig margherita. Innan jag travade ner till…

…Rigoletto för att se Snabba Cash 2. En film som helt klart är värd att se. Men kanske inte på bio.

 

  1. Åh Svensk pizza? Nu blir jag så avis att jag blir tvungen att gå och lägga mig!
    Fråga: Håller sig pizza-sallad under en flygresa från Sverige tro? =)

    Ät så du spricker nu för sen blir det bara rå broccoli och enhjuling! ; )

  2. Åh vad mysiga men ack så skitsnygga kläder! Önskar jag hade råd med ett par sådana byxor! Vet du (eller några läsare kanske?) ett par bekväma MEN snygga likt dessa i lite mer jag lever på lån från CSN-budget?
    Älskar din blogg för övrigt, en njutning för ögat med alla fina bilder!
    KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..