Jennie Hammar

Dagens kontor!

jenniehammar

Ofta brukar jag ta mitt pick och pack och dra ut på stan, fälla upp datorn på nåt café med någorlunda uppkoppling. Men när deadline pockar på och full koncentration krävs, då sitter jag helst hemma. Idag transkriberar jag intervjuer, skriver Amelia-spalt och finslipar ett par texter. Här kommer jag sitta hela kvällen.

 

Kommentera

Kommentera

Tina, det är lugnt, det var inte menat/skrivet med elak ton utan ville bara hjälpa. :) Jag är själv den som gärna direkt vill veta märken på saker jag gillar – du kommer säkert trivas här, Jennies blogg är otroligt inspirerande. Allt gott! :)

Petra augusti 21, 2012 20:08 /

Svara

Tack Petra!:) måste letat slarvigt:P komma in här på bloggen o röra runt, nu skärper jag mig för vill gärna stanna kvar här:)

Tina augusti 21, 2012 19:51 /

Svara

Ser supermysigt och inspirerande ut. Lycka till med deadline :)

Fröken Isakson http://frokenisakson.com augusti 21, 2012 17:38 /

Svara

TINA, läs kommentarerna här: http://blogg.amelia.se/jenniehammar/2012/08/19/soft-sondag-3/#comments

Petra augusti 21, 2012 05:16 /

Svara

Tack för en inspirerande blogg:) Lite nyfiken på ditt datorskrivbord, använder du digitala post-itlappar? Om sp, funkar det bra?

Ann augusti 20, 2012 22:17 /

Svara

Hej Jennie! läste din blogg för första gången idag, tokbra! mycket inspiration på kort tid:) måste fråga vart du köpt väskan som finns med på de senaste bilderna?
Nu, breaking news;)

Tina augusti 20, 2012 22:00 /

Svara

Inget dålig kontor inte. Själv jobbar jag med barn och har inget kontor förutom tystnaden hemma SEN. Älskar ungarna men det gäller att vara alert all the jobbtimmar :)

Excessive http://www.excessive-excessive.blogspot.com augusti 20, 2012 19:36 /

Svara

Har du/ni lägenhet i Stockholm?

Carin augusti 20, 2012 18:07 /

Svara
ANNONS
ANNONS