Jennie Hammar

Dagens kontor...

jenniehammar

…ser exakt ut som det gjorde igår. Samma gamla kaffekanna står här jämte mig. Dock med nytt gammalt kallt kaffe i. Och jag kommer, precis som igår, att jobba ända fram tills läggdags. Det finns alltså INGENTING att rapportera om. Så istället lägger jag upp den här bilden, från en hajk i Griffith Park.

 

Se den som en sån där bild alla tandläkare har i taket för att uppstressade patienter ska mentalt resa bort under, säg, en jobbig rotfyllning. Mitt uppe i allt borrande ska man föreställa sig själv dansandes på en grön äng.

Det är det jag gör just nu.

Kommentera

Kommentera

Var bor du när du är i Sthlm?

Eva augusti 22, 2012 17:23 /

Svara

vilken härlig blogg du har :)

Stina & Lucinda - Life in Gran Canaria http://stinalucinda.blogspot.com augusti 22, 2012 16:13 /

Svara
ANNONS
ANNONS