Jennie Hammar

Höstdrömmar

jenniehammar

Hösten är på intågande! Jag är en sucker för årstider överlag. Början av dem, snarare än slutet. Jag gillar oktober, men inte november. December, men inte januari. Jag blir nostalgisk och börjar tänka på när jag var i Napa förra hösten. Eller Carmel året innan dess. Precis innan alla löv fallit av och det är som vackrast där uppe. Långa promenader och luncher som blev till middagar.

Så om ni undrar vad jag gör, letar jag just nu trevliga inns att  tillbringa en helg i oktober på.

Kommentera

Kommentera

I Petaluma (nära Sonoma) finns ett charmigt litet motel – Metro. Petaluma är en mysig ministad mitt i vinlandskapet.
http://www.metrolodging.com
Annars är väl Carmel valley ranch det bästa:)

Åsa september 4, 2012 09:06 /

Svara

men hjälp vilka vackra foton.
Nu vill jag oxå tillbringa en weekend där.
:)
Synd att det är så långt från Skåne bara.
Ha en fin vecka.
Kram

lady_G http://lovingandliving-lady-g.blogspot.com/ september 3, 2012 21:41 /

Svara
ANNONS
ANNONS