Ich bin ein Berliner

10 september 2012 4 kommentarer
Resor

Berlin! Vilken stad! Vid en snabb anblick kan det vara svårt att ta in hur bubblande, varm och underbar den är. Den svårmodiga, kontrasterande betongen agerar framhävande backdrop till allt färgsprakande myller. Efter ett par dagar är man garanterat förälskad. Det är utan tvekan en av Europas hippaste städer. En solig söndag på en av stans alla loppmarknader, komplett med en eftermiddagssejdel i Kreuzberg, kan inte annat än slå rätt.

 

Naturligtvis var vi tvungna att klämma ett par museum. Se muren. Titta förbi Checkpoint Charlie. Stämma av Trabanterna.

 

4 kommentarer

Jennie! Kan du inte göra ett inlägg med dina bästa Berlin-tips? Hot spots, mat, shopping und so weiter.. Ska dit med pojkvännen en helg nu i oktober så det hade varit guld värt! Tack för en fantastiskt opretentiös blogg för övrigt, behövs mer av den varan.

Hej Jennie! Jag och min sambo åker till Berlin nu sista helgen i september… det vore toppen om vi kan få ta del av dina (och Fredriks) bästa Berlin-tips! Restauranger, att se & göra måsten etc. Tack för en bra och inspirerande blogg!

Skriv en kommentar