Runtsurf

Jag var lite uttråkad igår kväll. Ville hyra nån rulle, men insåg att jag efter idogt filmtittande inte har så mycket sevärt kvar. Och så lågt som till A Thousands Words kunde jag inte sänka mig:

Men så hittade jag denna film, som fick bra kritik:

[youtubeplay id=”qcoCTA2IZ7c” size=”large”]

Kanske det mörkaste, tyngsta, jobbigaste jag skådat i hela mitt liv. Efteråt låg jag tyst och stirrade i taket i en timma. Försökte bekämpa det jag precis sett snarare än att låta det sjunka in.
Till slut beslutade jag mig för att skingra tankarna med att surfa runt på nätet.

Jag scrollade igenom några shoppingsajter och fastnade för den här kvinnans ben. Hur smala!?

Sen stämde jag av New Yorks modevecka som just nu är i full gång. Den verkar, i vanlig ordning, nått nya fashionhöjder. Om detta är mode vill jag inte vara modern.

Och jag skulle inte ha råd om jag ens ville. Om man nu ska ha dubbla handväskor och allt.

Sen såg jag att nya Guinness rekordbok släppts! Den hade man nästan glömt bort. Kul att den finns kvar. Mannen ovan har tydligen världens största biceps/triceps. Om tjugo år, när tyngdlagen tagit ut sin rätt, kommer han kanske att behöva kastrera sina armar.

  1. Hej Jennie!! Har du sett hotell Marigold? Såg den idag och den är helt underbar… Ingen mörk, jobbig utan enbart feelgood. Ha det gott, kram Anne

  2. Scenen med brodern i badkaret är nog bland det värsta jag sett, det var ett tag sedan jag såg den men känslan återkommer så fort jag tänker på den. Så realistiskt på något vis, berörde mig starkt, ett illamående och sorg i magen långt ifrån det glorifierade våldet som är lätt att smälta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..