Söder!

I lördags åt jag brunch på Urban Deli vid Nytorget. Det är ju ett av Stockholms mest omtalade ställen, mycket på grund av sitt surdegshotell – så klart – men också för sin fantastiska matbutik och delikatessavdelning. Tyvärr var inte själva brunchen nåt att direkt skriva hem om. Men vad gjorde det en solig lördag!? Istället njöt jag av en promenad genom stan. Kollade skivor på Pet sounds och brytbönor på Bondens marknad.

  1. Åh vad härligt med någon som vågar säga som det är. Jag det är ett härligt koncept med butik, billigt bubbel och bra öppettider, men maten lever inte upp. De är så hippt att typ ingen vågar yppa något. En frukost på en vardag är OK, men nej, maten är inte värd pengarna och då är det inte ens dyrt ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..