Summer in the city

LA bjuder på 30 grader och sol. Vilket jag firade med frukost på Le Pain Quotidien. Oatmeal och färska bär. Jag fortsatte sedan min första dag tillbaka med att träna, fylla upp kylskåpet och möta upp Karin och Issa. Allt detta innan lunch! Tänk vad man hinner med när man vaknar 05.00. Kanske är det så att jag till och med hinner i säng innan solen går ner? Det känns så.

  1. Fina fina Jennie!! Gud vad jag saknar Cali när jag ser denna bilden på dig! ”Tyvärr” måste jag vänta tills i början på april innan jag kan åka dit igen, pga jobb i andra delar av världen. Kul iofs men inget slår älskade västkusten! Jag får njuta via din blogg istället i vinter och hoppas att månaderna går fort!
    Tack för att du skriver så bra och Stor Kram till dig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..