Hjälp!

28 september 2012 83 kommentarer
Okategoriserade

Vad tycker ni är roligast att läsa om här på bloggen? Vad skulle ni vilja se mer av – eller kanske mindre av? Är det nåt som saknas? Ge mig feedback här nedan, så lovar jag att bli bättre!

Och för övrigt: ni har väl inte missat att min mejladress nu finns här till höger? Skjut iväg en rad om ni undrar över nåt som kanske inte får plats bland kommentarerna. Restips eller annat. Häpp!

Såhär halvvägs in: Tycker majoriteten att vi ska koppla bort Instagram?

83 kommentarer

Älskar dagens favorit :) skulle även tycka det vore kul med jobb tips; vart du jobbar, hur du jobbar etc etc. Tack Jennie för en braig blogg!

Jag älskar fina foton! Det kan vara på dig och dina kläder men även på mat, vackra vyer eller prylar som dessa brevlådor :) LIte vardagsprat är alltid kul och lätt att läsa, det blir dessutom aningen mer intressant när någon bor i LA.

Hej! Jag har varit i L.A några gånger och jag blev nyfiken på din blogg. Vad jag saknar är lite mer reportage- aktigt om just staden. Tycker det är lite lamt med dagens outfit, snabba rader om dagens mål osv. Mer tips om utflyktsmål, klubbar, vad det snackas om i staden (nej inga kändisar!) Tror du har så mycket mer att ge oss! Lite mer just journalistisk blogg, inte så lik de andras….

Jag älskar inläggen om olika sammanställningar, det kan vara allt från ett fika besök på Saturnus i Sthlm till större högtidsmiddagar. Tycker väldigt mycket om shoppingen ofc. Du skriver och fotar så fint så därför är det alltid roligt att läsa din blogg.

Gärna lite mindre instagram inlägg för det är så trist när det inte står något i inlägget tycker jag. Annars gillar jag din blogg mycket!

Din blogg är bäst !! Gillar dina inlägg på alla dina snygga kläder, både träningskläder, vardags och festkläder :) Även de härliga vyerna som ex när du är ute på hajk mm. Sen är jag lite nyfiken på din inredning, sånt är alltid skoj! Tack för en toppenblogg Jennie!!

Vill tacka för dina toppentips av LA jag fick av dig, åt på Le Figaro i era hemtrakter som va en fullpoäng bl.a. :) Älskar dina fina bilder, tycker bloggen är bra som den är, bilder kan man aldrig få tillräckligt av :) Känns härligt och få drömma sig bort från den gråa regniga vardagen här i Sverige ;) Må gott!

Jag ÄLSKAR dina vardagsbetraktelser och länktips om knasiga saker på nätet, du har så härlig humor! Carmageddon 2 är det väl dags för snart? Och gärna mer ”vanliga” saker som ”vad blir det till middag”, ”vad händer i trädgården” osv. Och gärna en EFIT! (Ett foto i timmen.) och VEGAS! Jag åker ganska ofta och skulle gärna se dina tips!

Man lider ju av svår avundsjuka när man läser din blogg medan regnet piskar på rutan och vinden viner och det är bäcksvart ute – och det BARA ÄR SEPTEMBER!!! Men det är ju det som gör din blogg magisk, en liten glipa i den grå verkligheten där solen strålar in o folk faktiskt äter färska blåbär till frukost och äter härliga middagar ute i tropiska kvällar och shoppar på nåt annat än HM och allt är precis tvärtemot Sverige på hösten. We love it Jenny!

Gillar redan så klart eftersom jag läser! Det jag gillar bäst är ditt sätt att skriva och hur du uttrycker dig. Hoppas därför på att lite oftare få några längre inlägg i bloggen.
Keep up the good work!

Instagram-inläggen är för jäkla trista. Typ bilder på folk som festar. Jag gillar ditt språk, LÄNGRE inlägg, tack! Du tar fina bilder men tyvärr kan inläggen ofta kännas lite snabbt ihophafsade som det är nu.

Jag vet inte hur det är för andra, men när jag försöker gå till arkivet över dina inlägg så fungerar det inte. Det enda som kommer upp, oavsett månad, är de senaste inläggen du har gjort, fast utan bilder. Det är synd, för då måste man bläddra bakåt genom att trycka på ”föregående” hela tiden… Tröttsamt och trist när man missat något :/ I övrigt är det bra som det är, tycker jag. Bra språk (det märks att du är journalist) och många bilder. Det vore roligt att få följa ditt arbete som journalist så ingående du bara kan beskriva det :)

Hej Jennie!
Jag tycker mycket om dina träningsinlägg! Mer av det!
Vidare är det såklart kul att få en inblick i din vardag, med jobb, vänner och luncher såklart!
Hade varit kul att se lite mer från ert hus, men kan ju såklart förstå att man vill hålla det lite privat..
Jag tycker du har en bra mix av inlägg, absolut. Kör på i samma stil med din sköna humor..!

Skriv en kommentar