Jennie Hammar

Hjälp!

jenniehammar

Vad tycker ni är roligast att läsa om här på bloggen? Vad skulle ni vilja se mer av – eller kanske mindre av? Är det nåt som saknas? Ge mig feedback här nedan, så lovar jag att bli bättre!

Och för övrigt: ni har väl inte missat att min mejladress nu finns här till höger? Skjut iväg en rad om ni undrar över nåt som kanske inte får plats bland kommentarerna. Restips eller annat. Häpp!

Såhär halvvägs in: Tycker majoriteten att vi ska koppla bort Instagram?

Kommentera

Kommentera

mer träning! :)

Linnea oktober 20, 2012 16:30 /

Svara

mer kläder, träning, glimtar från din vardag!

amanda oktober 9, 2012 08:27 /

Svara

Jag vet inte om det gör så mycket med instagram… Vill gärna ha mer träning. Tycker det är riktigt kul, och sen verkar du ha en skön humor. Visa gärna mer av den o din personlighet

Marianne http://nordicbliss.co.uk/blog oktober 7, 2012 18:57 /

Svara

Instagram är trevligt om det görs bra. De bilder som du har publicerat därifrån hittills har andats familjekänsla med dålig pixelupplösning, vilket står i kontrast mot de högkvalitativa mer nyanserade bilder du publicerar annars. Om du har det så på ditt Instagram, skulle jag vilja ha bort den kategorin från bloggen. Tack!

Jana http://9careersatonce.blogspot.com oktober 6, 2012 22:02 /

Svara

Jag vill läsa mer om dig, se gamla bilder, veta mer om dig och Filip, hur ni träffades och så. Älskar ett båda!! Sen skulle jag vilja se lite mer om där ni bor och outfits, ger inspo :-)

Fie oktober 4, 2012 14:34 /

Svara

Skriv din kommentar här!
Bor i London och mellan skola och jobb och tuben och bussen och medan jag joggar lyssnar jag på
Svenska podcasts. Det får mig att känna mig som att jag fortfarande hör dit , fasten jag inte bott där på 20 år. Etta på listan är din man och Fredrik och deras podcast. Jävla bra ! Jag skrattar som fan på gator och torg. Du verkar vara en väldigt fin person. Inte lika gapig som F&F , mer en betraktare. Jag skulle vilja beta mer om vem du är och vad du betraktar. Kör en Podcast från USA med gäster … Du verkar ha ett stort kompis gäng med coola ambitiösa människor….jag tror du är mer än fina skor, goda middagar och snygga soffor . Mvh martina
Blogg.mama/nu.wannabemartina1/

Martina Domonkos http://Blogg.mama/nu.wannabemartina1/ oktober 3, 2012 01:15 /

Svara

instagram känns nog som upprepning för många läsare, detta är ett stort problem i bloggvärlden i dag. du är verkligen inte den värsta!

chris http://blusajd.wordpress.com oktober 2, 2012 17:07 /

Svara

Gärna lite mer bilder från där du bor och att du svarar på frågor som kommer upp i kommentarerna, annars är bloggen en av de bästa! Kram

Anna oktober 1, 2012 21:59 /

Svara

Mer av Los Angeles. Tips och fina ställen.

stella oktober 1, 2012 18:48 /

Svara

Jag vill gärna se mer om LA, platser och saker du är på och gör. Gillar även att läsa om mat och hälsa. Mkt bilder är roligt.

karin.S oktober 1, 2012 18:47 /

Svara

Ta bort instagram! Snälla.

Anna oktober 1, 2012 13:25 /

Svara

Inte för att vara den som är den men: BORT MED INSTAGRAM!!!!!!!!!!! Slutade följa dig genom bloglovin och kikar nu endast in här sporadiskt pga att jag irriterade mig så väldigt av dessa instagram-inlägg. I övrigt mer träning- och matinlägg och mer bilder på vad din fantastiska garderob innehåller – tycker du har en otrolig stilkänsla och får såå mycket inspiration av dig :-) kram

Marie oktober 1, 2012 11:04 /

Svara

Tycker inte du ska ändra något, bara uppdatera oftare :) Älskar din blogg!

Lisa oktober 1, 2012 10:23 /

Svara

Nej, ta inte bort Instagram. Alla har inte det och vill gärna se de bilderna också. Det är ofta små roliga bilder du lägger ut som piggar upp. Jag tycker mest om att läsa dina vardagliga inlägg om ditt liv. Precis vad du än gör. Jobbar, hänger med vänner och lever i solen :-) Det är gött att läsa!

Moa oktober 1, 2012 09:44 /

Svara

När man redan följer dig på Instagram också, kan det bli lite mycket att se samma bilder i bloggen också!
Det känns roligare och härligare med ”riktiga”
blogginlägg. Älskar de tränings- och mat-inriktade inläggen!
Du är GRYM!
Och har en underbar stil!

Märtha september 30, 2012 23:32 /

Svara

Jag vill se mer inredning! Och som många skriver,vardagsbetraktelser.

Lia Linhed september 30, 2012 20:54 /

Svara

Ja bort med Instagrambilderna! Annars är bloggen kanon!

Maria september 30, 2012 18:29 /

Svara

Ja, jag tycker Instagrambilderna ska bort. De kan man ju se om man följer dig på Instagram, bloggen är ett annat forum. Jag skulle vilja ha mer reflekterande inlägg på bloggen, tycker du verkar så smart och rolig och det skulle vara roligt att få se mer av den sidan av dig. Känns som att man inte ”känner” dig så bra fast man läst bloggen i evigheter.

Hanna september 30, 2012 14:57 /

Svara

Ta bort instagrambilderna på bloggen och…fortsätt uppdatera och svara på kommentarer!

Agnes http://agnestrender.wordpress.com september 30, 2012 13:08 /

Svara

Jag vill läsa ännu mer om dina LA-tips, ska eventuellt flytta dit några månader med min sambo och son nästa höst! Vi var där i julas också och besökte en del ställen du tipsat om på bloggen – alla var toppen! Har du något tips på webbsida/blogg där det finns tips på vad man kan göra i LA med småbarn så tar jag tacksamt emot det, är gravid och har en 2 1/2-åring.
Keep it up!

Rebecca september 30, 2012 13:07 /

Svara

Vad du gör på dagarna, vad som händer i samhället. Vad man tycker och vad man pratar om på gatorna och i andra sammanhang. Gillar dina inlägg kring träning, det motiverar särskilt promenaderna i naturen.

Sen vill jag ha inlägg från alla fantastiska affärer.

Hanna september 30, 2012 13:07 /

Svara

Hm, personligen gillar jag bäst kombinationen av dina schysta bilder tillsammans med texten du skriver. För mig får du gärna hålla isär blogg och Instagram. Jag följer ju din blogg just för att den är en blogg. Bilder är kul, men jag vill gärna ha med en längre, beskrivande text till. Tack för mig!

Aniika http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.com/ september 30, 2012 12:51 /

Svara

Din blogg är super! Det enda som möjligtvis är lite mindre bra är instagram och youtube klippen. Annars diggar jag längden på inläggen, ditt språk, humor och variationen! Tja, man kan säga att jag är – addicted :)

Keep up the good work!

Therese september 30, 2012 12:29 /

Svara

Ta bort instagram eller minska antalet på bloggen

he http://He.com september 30, 2012 09:07 /

Svara

Jag älskar dina dagens och outfits tips. Läser gärna mer om det plus träning och hälsa. Tycker du har en ba mix här på bloggen, fortsätt så:) kram s

Sandra september 30, 2012 01:35 /

Svara

Hej! Tycker Instagram kan ryka på bloggen, som någon sa kan man lika gärna följa dig där i så fall. Ha det bra!

A september 29, 2012 23:31 /

Svara

Jag tycker din blogg är jättebra precis som den är, gillar framför allt tränings- och matinlägg och små vardagsbetraktelser. Uppskattar att du uppdaterar ofta, fortsätt med det :)

Maria september 29, 2012 22:08 /

Svara

Behåll instagram, men minska inte ner på ”vanliga” inlägg för det – för du har alltid väldigt underhållande texter.
Gärna fler tips, både vad gäller skönhetsprylar, kläder/märken, inredning etc. Allt sånt är alltid trevligt att läsa. Träningstips är också uppskattat :)

Annette september 29, 2012 21:42 /

Svara

Definitivt ha kvar instagram! Kan tyvärr inte använda Instagram på min BB. Please pretty…ha kvar!

Natalie september 29, 2012 21:10 /

Svara

Klart instagram ska vara kvar, perfekt för att hålla läsarna lite uppdaterade, i alla fall mig. Annars som resten, kanske lite mer outfits, träningstips, bilder på erat hem. Lite sådär alldagliga saker… Tack för en bra blogg för övrigt!

Jenny september 29, 2012 20:18 /

Svara

Tycker helt klart att du ska behålla Instagram! Alla använder ju inte det och det händer ju betydligt mer här på bloggen om du behåller det! Det tråkigaste som finns är dåligt uppdaterade bloggar, då tappar man snabbt intresset, så kör på!

Tove september 29, 2012 18:37 /

Svara

Instagram tar över lite väl mkt tyvärr..

Caroline september 29, 2012 17:35 /

Svara
ANNONS
ANNONS