Hjälp!

Vad tycker ni är roligast att läsa om här på bloggen? Vad skulle ni vilja se mer av – eller kanske mindre av? Är det nåt som saknas? Ge mig feedback här nedan, så lovar jag att bli bättre!

Och för övrigt: ni har väl inte missat att min mejladress nu finns här till höger? Skjut iväg en rad om ni undrar över nåt som kanske inte får plats bland kommentarerna. Restips eller annat. Häpp!

Såhär halvvägs in: Tycker majoriteten att vi ska koppla bort Instagram?

 1. Jag vet inte om det gör så mycket med instagram… Vill gärna ha mer träning. Tycker det är riktigt kul, och sen verkar du ha en skön humor. Visa gärna mer av den o din personlighet

 2. Instagram är trevligt om det görs bra. De bilder som du har publicerat därifrån hittills har andats familjekänsla med dålig pixelupplösning, vilket står i kontrast mot de högkvalitativa mer nyanserade bilder du publicerar annars. Om du har det så på ditt Instagram, skulle jag vilja ha bort den kategorin från bloggen. Tack!

 3. Jag vill läsa mer om dig, se gamla bilder, veta mer om dig och Filip, hur ni träffades och så. Älskar ett båda!! Sen skulle jag vilja se lite mer om där ni bor och outfits, ger inspo :-)

 4. Skriv din kommentar här!
  Bor i London och mellan skola och jobb och tuben och bussen och medan jag joggar lyssnar jag på
  Svenska podcasts. Det får mig att känna mig som att jag fortfarande hör dit , fasten jag inte bott där på 20 år. Etta på listan är din man och Fredrik och deras podcast. Jävla bra ! Jag skrattar som fan på gator och torg. Du verkar vara en väldigt fin person. Inte lika gapig som F&F , mer en betraktare. Jag skulle vilja beta mer om vem du är och vad du betraktar. Kör en Podcast från USA med gäster … Du verkar ha ett stort kompis gäng med coola ambitiösa människor….jag tror du är mer än fina skor, goda middagar och snygga soffor . Mvh martina
  Blogg.mama/nu.wannabemartina1/

 5. instagram känns nog som upprepning för många läsare, detta är ett stort problem i bloggvärlden i dag. du är verkligen inte den värsta!

 6. Gärna lite mer bilder från där du bor och att du svarar på frågor som kommer upp i kommentarerna, annars är bloggen en av de bästa! Kram

 7. Jag vill gärna se mer om LA, platser och saker du är på och gör. Gillar även att läsa om mat och hälsa. Mkt bilder är roligt.

 8. Inte för att vara den som är den men: BORT MED INSTAGRAM!!!!!!!!!!! Slutade följa dig genom bloglovin och kikar nu endast in här sporadiskt pga att jag irriterade mig så väldigt av dessa instagram-inlägg. I övrigt mer träning- och matinlägg och mer bilder på vad din fantastiska garderob innehåller – tycker du har en otrolig stilkänsla och får såå mycket inspiration av dig :-) kram

 9. Nej, ta inte bort Instagram. Alla har inte det och vill gärna se de bilderna också. Det är ofta små roliga bilder du lägger ut som piggar upp. Jag tycker mest om att läsa dina vardagliga inlägg om ditt liv. Precis vad du än gör. Jobbar, hänger med vänner och lever i solen :-) Det är gött att läsa!

 10. När man redan följer dig på Instagram också, kan det bli lite mycket att se samma bilder i bloggen också!
  Det känns roligare och härligare med ”riktiga”
  blogginlägg. Älskar de tränings- och mat-inriktade inläggen!
  Du är GRYM!
  Och har en underbar stil!

 11. Ja, jag tycker Instagrambilderna ska bort. De kan man ju se om man följer dig på Instagram, bloggen är ett annat forum. Jag skulle vilja ha mer reflekterande inlägg på bloggen, tycker du verkar så smart och rolig och det skulle vara roligt att få se mer av den sidan av dig. Känns som att man inte ”känner” dig så bra fast man läst bloggen i evigheter.

 12. Jag vill läsa ännu mer om dina LA-tips, ska eventuellt flytta dit några månader med min sambo och son nästa höst! Vi var där i julas också och besökte en del ställen du tipsat om på bloggen – alla var toppen! Har du något tips på webbsida/blogg där det finns tips på vad man kan göra i LA med småbarn så tar jag tacksamt emot det, är gravid och har en 2 1/2-åring.
  Keep it up!

 13. Vad du gör på dagarna, vad som händer i samhället. Vad man tycker och vad man pratar om på gatorna och i andra sammanhang. Gillar dina inlägg kring träning, det motiverar särskilt promenaderna i naturen.

  Sen vill jag ha inlägg från alla fantastiska affärer.

 14. Hm, personligen gillar jag bäst kombinationen av dina schysta bilder tillsammans med texten du skriver. För mig får du gärna hålla isär blogg och Instagram. Jag följer ju din blogg just för att den är en blogg. Bilder är kul, men jag vill gärna ha med en längre, beskrivande text till. Tack för mig!

 15. Din blogg är super! Det enda som möjligtvis är lite mindre bra är instagram och youtube klippen. Annars diggar jag längden på inläggen, ditt språk, humor och variationen! Tja, man kan säga att jag är – addicted :)

  Keep up the good work!

 16. Jag älskar dina dagens och outfits tips. Läser gärna mer om det plus träning och hälsa. Tycker du har en ba mix här på bloggen, fortsätt så:) kram s

 17. Jag tycker din blogg är jättebra precis som den är, gillar framför allt tränings- och matinlägg och små vardagsbetraktelser. Uppskattar att du uppdaterar ofta, fortsätt med det :)

 18. Behåll instagram, men minska inte ner på ”vanliga” inlägg för det – för du har alltid väldigt underhållande texter.
  Gärna fler tips, både vad gäller skönhetsprylar, kläder/märken, inredning etc. Allt sånt är alltid trevligt att läsa. Träningstips är också uppskattat :)

 19. Klart instagram ska vara kvar, perfekt för att hålla läsarna lite uppdaterade, i alla fall mig. Annars som resten, kanske lite mer outfits, träningstips, bilder på erat hem. Lite sådär alldagliga saker… Tack för en bra blogg för övrigt!

 20. Tycker helt klart att du ska behålla Instagram! Alla använder ju inte det och det händer ju betydligt mer här på bloggen om du behåller det! Det tråkigaste som finns är dåligt uppdaterade bloggar, då tappar man snabbt intresset, så kör på!

 21. Gillar dina bilder och betraktelser om olika saker. Skippa Instagram i bloggen. Jag följer dig på Instagram och det blir lite tjatigt att se samma saker här. De som vill kan ju också följa dig på Instagram. Tack för en bra blogg!

 22. Mer roliga vardagsbetraktelser med ironi, mer fina foton, mer inlägg, mer resinlägg.

  Mindre instagram, mindre träningsprat (eller kanske mer utbroderade inlägg om träning, inte bara någon mening).

  Tack för en underbar blogg!

 23. Hej Jennie :) bättre blogg får man ju leta efter! Följer dig redan på instagram så det blir tyvärr lite dubbelt upp. Jag ser gärna mer bilder på dina (ursnygga) outfits. Jag var förresten och köpte Opis nagellack Nein! efter jag såg ditt inlägg, sjukt snyggt!! Kram!

 24. Liiite Instagram kan väl få vara kvar…? Gillar den typen av snapshots av vardagen. Annars är det en grymt bra blogg, du skriver bra och roligt!! Blandningen gör den annorlunda och intressant. Heja! /Jessica

 25. Instagram tar över lite tyvärr… Älskar din stil och ser gärna fler bilder på dig och din outfit. Jag gillar att du länkar till roliga youtube-klipp :) Tycker det är skönt att du har många bilder och inte så mycket text!

 26. Jag älskar din stil, så gärna flera bilder på dig! I övrigt gillar jag mixen från din vardag, även matbilder, gillar när du har möjlighet att uppdatera från era resor, och såklart ser jag många bilder. Följer dig på Instagram så för min del kan du skippa länkningen – det kan bli lite tårta på tårta. Ha det bra!

 27. Hej o tack för bra blogg! Skippa instagram, skriv längre inlägg och ha med fler ”dagens favorit” som ju är en grymt bra inspirationskälla!

 28. Din blogg har alt! Elsker din humor:) Jeg vil gjerne ha flere bilder på Instagram. Når jeg ser dem, går jeg ofte på bloggen for å lese og se mer!

 29. Jag gillar blandningen, träning, mode, resor, jobb, hemmaliv mm. Älskar att se bilder från ditt hem och från härliga platser i LA.

 30. Skippa instagram, gör sig inte på bloggen, de som vill följa dig där kan ju göra det. Längre inlägg och gärna mer om ditt liv i LA – mer ”utbroderande”. Tycker inte det behöver vara mer träning – det är det ju redan massor av.

 31. Hej Jennie!
  Jag tycker mycket om dina träningsinlägg! Mer av det!
  Vidare är det såklart kul att få en inblick i din vardag, med jobb, vänner och luncher såklart!
  Hade varit kul att se lite mer från ert hus, men kan ju såklart förstå att man vill hålla det lite privat..
  Jag tycker du har en bra mix av inlägg, absolut. Kör på i samma stil med din sköna humor..!

 32. Jag vet inte hur det är för andra, men när jag försöker gå till arkivet över dina inlägg så fungerar det inte. Det enda som kommer upp, oavsett månad, är de senaste inläggen du har gjort, fast utan bilder. Det är synd, för då måste man bläddra bakåt genom att trycka på ”föregående” hela tiden… Tröttsamt och trist när man missat något :/ I övrigt är det bra som det är, tycker jag. Bra språk (det märks att du är journalist) och många bilder. Det vore roligt att få följa ditt arbete som journalist så ingående du bara kan beskriva det :)

 33. Instagram-inläggen är för jäkla trista. Typ bilder på folk som festar. Jag gillar ditt språk, LÄNGRE inlägg, tack! Du tar fina bilder men tyvärr kan inläggen ofta kännas lite snabbt ihophafsade som det är nu.

 34. Du har så grym kläd stil, mer av den tack;) Alla inspirerande miljöer o lokala L.A/restips är alltid fantastiskt kul!

 35. Gillar redan så klart eftersom jag läser! Det jag gillar bäst är ditt sätt att skriva och hur du uttrycker dig. Hoppas därför på att lite oftare få några längre inlägg i bloggen.
  Keep up the good work!

 36. Man lider ju av svår avundsjuka när man läser din blogg medan regnet piskar på rutan och vinden viner och det är bäcksvart ute – och det BARA ÄR SEPTEMBER!!! Men det är ju det som gör din blogg magisk, en liten glipa i den grå verkligheten där solen strålar in o folk faktiskt äter färska blåbär till frukost och äter härliga middagar ute i tropiska kvällar och shoppar på nåt annat än HM och allt är precis tvärtemot Sverige på hösten. We love it Jenny!

 37. Jag ÄLSKAR dina vardagsbetraktelser och länktips om knasiga saker på nätet, du har så härlig humor! Carmageddon 2 är det väl dags för snart? Och gärna mer ”vanliga” saker som ”vad blir det till middag”, ”vad händer i trädgården” osv. Och gärna en EFIT! (Ett foto i timmen.) och VEGAS! Jag åker ganska ofta och skulle gärna se dina tips!

 38. Vill tacka för dina toppentips av LA jag fick av dig, åt på Le Figaro i era hemtrakter som va en fullpoäng bl.a. :) Älskar dina fina bilder, tycker bloggen är bra som den är, bilder kan man aldrig få tillräckligt av :) Känns härligt och få drömma sig bort från den gråa regniga vardagen här i Sverige ;) Må gott!

 39. Din blogg är bäst !! Gillar dina inlägg på alla dina snygga kläder, både träningskläder, vardags och festkläder :) Även de härliga vyerna som ex när du är ute på hajk mm. Sen är jag lite nyfiken på din inredning, sånt är alltid skoj! Tack för en toppenblogg Jennie!!

 40. Som här sagt, du tar härliga bilder, vill ha mera inredning och vackra vyer och allmänt om livet, små iaktagelser från livet i LA.

 41. Gärna lite mindre instagram inlägg för det är så trist när det inte står något i inlägget tycker jag. Annars gillar jag din blogg mycket!

 42. Jag älskar inläggen om olika sammanställningar, det kan vara allt från ett fika besök på Saturnus i Sthlm till större högtidsmiddagar. Tycker väldigt mycket om shoppingen ofc. Du skriver och fotar så fint så därför är det alltid roligt att läsa din blogg.

 43. Hej! Jag har varit i L.A några gånger och jag blev nyfiken på din blogg. Vad jag saknar är lite mer reportage- aktigt om just staden. Tycker det är lite lamt med dagens outfit, snabba rader om dagens mål osv. Mer tips om utflyktsmål, klubbar, vad det snackas om i staden (nej inga kändisar!) Tror du har så mycket mer att ge oss! Lite mer just journalistisk blogg, inte så lik de andras….

 44. Kom på nu att ”faktiskt” lät ju ganska otrevligt…Jag gillar ju din blogg överlag, annars skulle jag ju inte läsa ;-).

 45. Jag älskar fina foton! Det kan vara på dig och dina kläder men även på mat, vackra vyer eller prylar som dessa brevlådor :) LIte vardagsprat är alltid kul och lätt att läsa, det blir dessutom aningen mer intressant när någon bor i LA.

 46. Älskar dagens favorit :) skulle även tycka det vore kul med jobb tips; vart du jobbar, hur du jobbar etc etc. Tack Jennie för en braig blogg!

 47. Dagens favorit är alltid kul! Även mode och shopping såklart. Och när vi roadtrippade i Kalifornien i somras var dina LA-tips ovärderliga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..