Grönt är skönt

Tillbaka i rutinerna! Efter dagens träningspass svängde jag förbi Whole Foods och svepte en grönsaksjuice. Gurka, äpple, selleri, persilja, spenat och grönkål. Godare än det låter – och nyttigt så att det förslår. Rena rama Karl-Alfred-drycken!

  1. Älskar också Whole Food. Skulle kunna flytta till US bara för den affären. Jag vill även här köpa allt. Jag blir frälst i den butiken.

  2. Har du en råsaftcentrifug? Om inte kan jag rekommendera det starkt.. Går att göra hur mkt goda och härliga drycker som helst. Som den på bilden ovan tex.Fantasin är begränsningen. Men visst, ibland är jag slö och köper istället…. Disk har ju aldrig varit skoj. /Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..