Jennie Hammar

Grönt är skönt

jenniehammar

Tillbaka i rutinerna! Efter dagens träningspass svängde jag förbi Whole Foods och svepte en grönsaksjuice. Gurka, äpple, selleri, persilja, spenat och grönkål. Godare än det låter – och nyttigt så att det förslår. Rena rama Karl-Alfred-drycken!

Kommentera

Kommentera

Älskar också Whole Food. Skulle kunna flytta till US bara för den affären. Jag vill även här köpa allt. Jag blir frälst i den butiken.

Hanna september 30, 2012 13:04 /

Svara

Har du en råsaftcentrifug? Om inte kan jag rekommendera det starkt.. Går att göra hur mkt goda och härliga drycker som helst. Som den på bilden ovan tex.Fantasin är begränsningen. Men visst, ibland är jag slö och köper istället…. Disk har ju aldrig varit skoj. /Jessica

Jessica september 29, 2012 10:55 /

Svara

Jag gillar din blogg precis som den är! Du har så fina bilder, blandat med lite mode, mat, resor osv. Kanonbra!

Malin september 29, 2012 08:09 /

Svara
ANNONS
ANNONS