Jennie Hammar

Grönt är skönt

jenniehammar

Tillbaka i rutinerna! Efter dagens träningspass svängde jag förbi Whole Foods och svepte en grönsaksjuice. Gurka, äpple, selleri, persilja, spenat och grönkål. Godare än det låter – och nyttigt så att det förslår. Rena rama Karl-Alfred-drycken!

  • Hanna

    Älskar också Whole Food. Skulle kunna flytta till US bara för den affären. Jag vill även här köpa allt. Jag blir frälst i den butiken.

  • Jessica

    Har du en råsaftcentrifug? Om inte kan jag rekommendera det starkt.. Går att göra hur mkt goda och härliga drycker som helst. Som den på bilden ovan tex.Fantasin är begränsningen. Men visst, ibland är jag slö och köper istället…. Disk har ju aldrig varit skoj. /Jessica

  • Malin

    Jag gillar din blogg precis som den är! Du har så fina bilder, blandat med lite mode, mat, resor osv. Kanonbra!

ANNONS
ANNONS