Tillbaka!

I förra veckan var jag äntligen tillbaka på gymmet igen. Lars var, som vanligt, full av energi och nya idéer för hur vi ska lägga upp höstens träning. Boxning och crossfit! Vattengympa! Kondition! (Blandat med soulcycling då, så klart.) Det är svårt att inte bli på gott humör när man träffar Lars. Har jag berättat om den gången jag kom till gymmet och bara såg två svarta ögonbryn i boxningsringen? Lars dåvarande tjej hade, i nåt sorts experiment, färgat hans ögonbryn och det var bland det roligaste jag sett. I två månader var han tvungen att gå omkring där på gymmet, bland alla macho män, med sina färgade ögonbryn och se ut som Groucho Marx.

  1. Haha, så såg jag ut på mitt första amerikanska körkort. Glömde att jag smetat på skiten och satte mig och kollade på film. Blond och kolsvarta ögonbryn, såg ut som äkta white trash i vad som kändes som en evighet. Tur att man har kvar kortet så man blir påmind om att aldrig lämna badrummet när man väl satt igång. Btw, är det någon utav Soulcycling-klasserna som är bättre än någon annan? Tänker på instruktör osv. Tänkte att jag skulle ge det en chans nu i vinter. Cheers!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..