Vanemänniska

Jag har en tendens att haka upp mig på maträtter. Gillar jag nåt, äter jag det ända tills jag förätit mig. Filip har ibland lite svårt att dela min entusiasm, speciellt när det är saker som linssoppa som bjuds tre dagar i rad (det har hänt). Så jag passar på när han inte är hemma. Och just nu är det Gingergrass vietnamesiska meny jag frenetiskt förtär. Första lilla tillfälle som ges åker jag som ett skott ner till Silverlake och köper Bo Bia och lergrytecurry. Jag är TOKIG i det. Och mitt emot restaurangen ligger dessutom en av stans bästa och mest välsorterade vinbutiker, Silverlake Wine. Hade det varit en annan dag än tisdag, hade det blivit riktig fest!

  1. Är vegetarian och älskar linssoppor men är värdelös på att göra dem. Mina blir bara smaklösa. Vad brukar du ha i dina Jennie? Skulle verkligen uppskatta ett svar!

  2. Åh, det här fick mig att tänka på sista dagen vi var i LA. Vi fick tips av en snubbe i Venice att testa poke på det här stället:
    http://poke-poke.com/blog
    Det gjorde vi. Så jävla himmelskt. Satan, nu måste vi resa dit igen!

  3. Din blogg har varit riktigt trevlig sista dagarna, så som den var ”förr”. Mer text, personliga betraktelser, fina bilder.

    Härligt! :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..