Jennie Hammar

Vanemänniska

Jag har en tendens att haka upp mig på maträtter. Gillar jag nåt, äter jag det ända tills jag förätit mig. Filip har ibland lite svårt att dela min entusiasm, speciellt när det är saker som linssoppa som bjuds tre dagar i rad (det har hänt). Så jag passar på när han inte är hemma. Och just nu är det Gingergrass vietnamesiska meny jag frenetiskt förtär. Första lilla tillfälle som ges åker jag som ett skott ner till Silverlake och köper Bo Bia och lergrytecurry. Jag är TOKIG i det. Och mitt emot restaurangen ligger dessutom en av stans bästa och mest välsorterade vinbutiker, Silverlake Wine. Hade det varit en annan dag än tisdag, hade det blivit riktig fest!

Kommentera

Kommentera

Är vegetarian och älskar linssoppor men är värdelös på att göra dem. Mina blir bara smaklösa. Vad brukar du ha i dina Jennie? Skulle verkligen uppskatta ett svar!

Anna L oktober 12, 2012 22:46 /

Svara

Åh, det här fick mig att tänka på sista dagen vi var i LA. Vi fick tips av en snubbe i Venice att testa poke på det här stället:
http://poke-poke.com/blog
Det gjorde vi. Så jävla himmelskt. Satan, nu måste vi resa dit igen!

Kristoffer Triumf oktober 10, 2012 17:07 /

Svara

Shit, vad trevligt. Detta skall provas omgående!

jenniehammar oktober 11, 2012 05:41 /

Din blogg har varit riktigt trevlig sista dagarna, så som den var ”förr”. Mer text, personliga betraktelser, fina bilder.

Härligt! :-)

De oktober 10, 2012 16:52 /

Svara
ANNONS
ANNONS