Jennie Hammar

Halloween

jenniehammar

Så är det oktober, och i USA betyder det bara en enda sak: Halloween. Folk är galna. Hänger spöken i träden och belamrar gräsmattorna med gravstenar. Jag tycker det är toppen, även om jag själv inte går riktigt lika långt med mitt pynt:

Men det är alltid nåt.

Kommentera

Kommentera

Galna, absolut. Det är ingen hejd. Men jag gillar det på något sätt.

Aniika http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.com/ oktober 12, 2012 19:24 /

Svara

Jag älskar USA och din blogg år toppen, tack

Jenny oktober 11, 2012 20:12 /

Svara

åh. de jag älskar mest med USA är just de där överdrivna vid högtider. jag hade älskat att vara där vid jul. jag var just i new york för första gången för 2 veckor sedan i 5 dagar och bara ÄLSKADE staden, pulsen, människorna, möjligheterna. ja ALLT.

de har varit min dröm sedan väldigt ung ålder att få resa runt i USA och rentav bo där ett tag.
behöver inte vara givna platser som NY eller LA utan bara få vara där och uppleva allt de kan erbjuda.

nästa resa måste bli mot LA. men SNÄLLA visa mer bilder på miljön runtom om du vill och kan. jag älskar att se på alla dina fina bilder på hur de ser ut.

gärna nu under halloween. å kan inte du och jag byta liv för en vecka?

Louise Pettersson oktober 11, 2012 16:29 /

Svara
ANNONS
ANNONS