Dagens favorit!

Igår trotsade jag den knockande sommarvärmen och tog mig ner på stan för lunch. På mig hade jag jerseykjol från James Perse, jeansskjorta från Helmut Lang. Men dagens favorit, det är mina solglasögon från Céline, nu också med slipade glas.

Om en liten stund tar vi riktning mot San Francisco! Jag, brorsan och Filip. Och ni hänger med!

  1. Precis hemkommen från en underbar semester i Kalifornien men roadtripp från LA till SF och tillbaka. Nu ser jag fram emot rapporter från dig så att jag riktigt kan drömma mig tillbaka. Här är det regn och åter regn… Hoppas ni får en riktigt fin resa. Kramar Anne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..