Jennie Hammar

Dagens favorit!

Igår trotsade jag den knockande sommarvärmen och tog mig ner på stan för lunch. På mig hade jag jerseykjol från James Perse, jeansskjorta från Helmut Lang. Men dagens favorit, det är mina solglasögon från Céline, nu också med slipade glas.

Om en liten stund tar vi riktning mot San Francisco! Jag, brorsan och Filip. Och ni hänger med!

Kommentera

Kommentera

Fin ringkombination, klassiskt.:) Å mkt snygga glasögon!

Anna oktober 29, 2012 07:29 /

Svara

Hej Jennie! Vad är det för nummer på dina snygga Celine bågar?

Lisa oktober 28, 2012 12:50 /

Svara

Snyggaste brillorna!

Anna http://annaostlundh.blogg.se oktober 20, 2012 14:52 /

Svara

Är det så att ni månne väntar smått? Fick en känsla…grattis isåfall! Det finaste!

Alex oktober 20, 2012 00:07 /

Svara

Precis hemkommen från en underbar semester i Kalifornien men roadtripp från LA till SF och tillbaka. Nu ser jag fram emot rapporter från dig så att jag riktigt kan drömma mig tillbaka. Här är det regn och åter regn… Hoppas ni får en riktigt fin resa. Kramar Anne

Anne oktober 19, 2012 08:56 /

Svara
ANNONS
ANNONS