Jennie Hammar

Dagens favorit!

Igår trotsade jag den knockande sommarvärmen och tog mig ner på stan för lunch. På mig hade jag jerseykjol från James Perse, jeansskjorta från Helmut Lang. Men dagens favorit, det är mina solglasögon från Céline, nu också med slipade glas.

Om en liten stund tar vi riktning mot San Francisco! Jag, brorsan och Filip. Och ni hänger med!

 • Anna

  Fin ringkombination, klassiskt.:) Å mkt snygga glasögon!

 • Lisa

  Hej Jennie! Vad är det för nummer på dina snygga Celine bågar?

 • http://annaostlundh.blogg.se Anna

  Snyggaste brillorna!

 • Alex

  Är det så att ni månne väntar smått? Fick en känsla…grattis isåfall! Det finaste!

 • Anne

  Precis hemkommen från en underbar semester i Kalifornien men roadtripp från LA till SF och tillbaka. Nu ser jag fram emot rapporter från dig så att jag riktigt kan drömma mig tillbaka. Här är det regn och åter regn… Hoppas ni får en riktigt fin resa. Kramar Anne

ANNONS
ANNONS