Favorit i repris!

20 oktober 2012 8 kommentarer
Familj / Resor

Big Sur. ALLTID lika magiskt. Vackraste naturen och bästa maten. Den ultimata avslappningen.Det var klart att vi var tvungna att ta en sväng förbi med brorsan!

Middag på Post Ranch Inn, förtroliga samtal vid den öppna brasan (till melodierna av min väldigt jetlaggade mans snarkningar) och hajk i de overkligt vackra Redwood-skogarna.

8 kommentarer

Ååhh,,, verkar så härligt! Vill så gärna dit. Körde norrut från Santa Barbara förra våren, men tiden räckte tyvärr bara till Hearst Castle. Intressant, men vill gärna hela vägen upp till San Francisco.

Vi gjorde bara ett litet lunchstopp i Big Sur på väg norrut. Det var vackert men jag minns känslan av lite skräckfilmsscenario, inte läskigt eftersom det var mitt på ljusan dagen och vi (pga småbarn) inte kunde vandra i skogen, men någon slags tanke och känsla som kom. Vad heter det vackra stället ni bor på där?

Skriv en kommentar